A hatalom sáncai mögül dezertáló politikusokat, közéleti embereket mindig nagy lelkesedéssel fogadja az ellenoldali közvélemény, és néhány hónapig, évig nagy figyelemmel is követi őket, lesi minden szavukat. Aztán persze elkopik a lelkesedés meg a figyelem. 2010 óta a Fideszből feltűnően kevesen dezertáltak, valószínűleg nem éri meg. Sőt. Komoly morális tőke, tartás és bátorság kell ahhoz, hogy valaki rászánja magát. (Persze itt rögtön adódik a kérdés, hogy komoly morális tőke és tartás birtokában meg hogy került oda? Egy-egy kemény és pontos Tölgyessy Péter-elemzés olvasása közben sem nagyon tud másra gondolni az ember, mint hogy a szerző nyolc éven át ott ült, abban a frakcióban, hát nem vette észre?)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Olvassátok el a cikket. Főleg a Mellár Tamás rész volt nekem érdekes.
Erről beszélek én is már régóta. Néhány narancsszemüveges még ide téved és a GDP arányos adósságmutatóval akarja bizonyítani, hogy csökkent az államadósság. Egyszerűen nem értik meg, hogy nem az adósságunk csökkent, hanem a GDP nőtt. De hogy nőtt a GDP? Kamu beruházásokkal:
- EU támogatások
- külföldi autógyárak
- a közmunka program is növeli a GDP-t
- stadionépítések

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga
Clavigo
@human: A zemberek gond nélkül "bekajálták " a zegykulcsos adót,,a rezsi-háborút..,a forint bedöntését,,..stb.,stb.. Gondolod ezt felfogja egy egyszerű, mezei fitymasz-szavazó ???
papa.49
@Clavigo: Nem az biztos nem fogja fel...Én beszéltem nemrégen olyan elvakult fütyisz hívővel aki annak ellenére hogy elvették a rokis nyugdíját telepofával hozsannázik a fütyisznek, gondolod hogy az ilyen elgondolkozik valamin is, mert szerintem nem!!!Egyébként valóban a Mellár tanárúr elgondolása mentén kellene elkezdeni a dolgokat, megbuktatni a fütyisz nevű maffiát, aztán alkotmány visszaállítás, a gazdasági bűncselekmények kivizsgálása, rövid idő alatt, a pacákok bekasztlizása, és mindenekelőtt, valóban hozzáértő szakemberekből álló kormány felállítása!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.