A rendőrség továbbra is gőzerővel nyomoz Lagzi Lajcsi ügyében, csütörtökön újabb razziát tartottak Boldogasszonypusztán. Ezúttal a szomszédokat kérdezgették – írja a Bors

Két rendőrnő jött egy gyönyörű fehér autóval. Igyekeztek azonban megbújva parkolni, majd szép sorban végigjárták a település házait. Először el sem akartuk hinni, miről kérdezik az embereket, az érdekelte őket, valóban van-e víztorony Lajcsi birtokán. Pedig a torony már akkor is látható, ha az ember autóval jön be a faluba, sőt, innen, az út széléről is egyértelműen látható. Az is érdekelte őket, kaptunk-e vizet Lajcsitól, és ebből a toronyból. Akit meg nem találtak itthon, azokat állítólag beidézik majd Székesfehérvárra

– mesélte a lapnak egy helybéli. 

Rászálltak a rendőrök Lajcsi szomszédaira

Fotó: Bors/Vadnai Szabolcs

Amíg csak engem és a családomat lepték meg és faggatták, addig nem tehettem mást, lenyeltem. Igaz, azt is nehezen viseltem. Most meg azt hallom, hogy már az ittenieket sem hagyják nyugton. Boldogasszonypusztára nem jár busz, se vonat, se villamos, se HÉV, sőt metró sem. Az utat, ami ide vezet is általában én szoktam karbantartani. Abban azonban mind a nyomozók, mind a he­lyiek munkáját megkönnyítem, hogy ha valóban Székesfehérvárra kell majd menniük kihallgatásra, egy mikrobusszal megoldom az utazásukat. Csak mi­előbb véget érjen ez az ügy

- magyarázta Lajcsi, aki hozzátette: korábban is számos alkalommal elmondta, a rendőrségen is, hogy saját vize van.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ha valaki azt hiszi, hogy kemény nyomozói adatgyűjtő munka folyt, az nagyon téved !

Ezt a trükköt akkor veti be a pintérség, amikor szinte sem mi terhelő nincs a markában, s a szomszédok zaklatásával semmi más céja nincs, mint ráharagítani a szomszédokat Galambosra, mert akkor talán kibökik, amit titkolnak, vagy pletykékkal hozakodnak elő, melyek alapján tovább lehet b***tatni a gyanúsítottat.
Ocsmány, aljas, ismert trükk !
Ilyenkor szokás elhinteni,hogy látens pedofil a pali, na nem egyértelmű közléssel, hanem finom, gyanút keltő utalásokkal !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Nem tudom jó-e Galambosnak, hogy saját vízzel dicsekszik..alább olvasható erről...

"Kút létesítése

Engedélyezés
Saját kút fúrása minden esetben engedélyköteles. Ha a kútból történő vízkivétel nem haladja meg a napi 1,5 m3 vagy az évi 500 m3 mennyiséget, úgy az engedélyezés a települési Önkormányzat hatáskörébe tartozik.
Talajvízre telepített kutak esetében az engedély feltétele, hogy a vízhasználat kizárólag a kérelmező háztartása, illetve tevékenysége szükségleteinek kielégítését szolgálja.
Rétegvízre telepített kút létesítése és üzemeltetése engedélyhez kötött, a felhasznált vízmennyiség után járulékot is kell fizetni. A felhasznált vízmennyiség megállapíthatósága érdekében a vízkivételre hitelesített vízórát kell felszerelni."

Nem lennék meglepve, ha ez lenne műsoron...
petike
@wagabund: A Lajcsi birtoka nem egy TSZ major volt korábban? Merthogy vmi tartályt is találtak a föld alatt, ami a TSZhez tartozott. Manapság nem divat víztornyot építeni, lehet, hogy ez is a TSZ időkből maradt ott, akkor nyilván (akkoriban)engedélyezett kút is van hozzá. De lehet, hogy nincs rajta vízmérő, ezért harsogták az újságok, hogy a vizet is lopta.
wagabund
@petike: jól látod...ezért jeleztem, hogy vékony jégen jár Galambos..remélhetőleg az ügyvédje résen van..
illetve Galambos reménykedjen...
...mert nekem tökmindegy, csak a kutam miatt engem is maceráltak..
gulyasgyula
@petike: Nem Tsz major volt ..Komáromi állami gazdaság ,tehenészet , 8-10régi cselédház , szölészet , borászat , // 50 h halastó ..állítólag Lajcsi azt is megszerezte ..
petike
@gulyasgyula: Akkor most a halastó kellhet valakinek.
gulyasgyula
@petike: ...Nem lehet kizárni , de arra sok halastó van aki akar vehet magának ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.