Néhány éven belül el szeretné érni a Magyar Országos Horgász Szövetség, hogy a horgászat váljon általános iskolai tananyaggá, amelyet horgászvizsga zárna. A szervezet stratégiájában a hazai és a külföldi horgászok számának jelentős növelése szerepel – írja az agrárszektor.hu.

Dérer István, a szövetség elnökhelyettese elmondása szerint ilyen rendszer működik már többek között Hollandiában is.

A szövetségnél azt várnák ettől, hogy növekedjen a regisztrált horgászok száma. Jelenleg 330 ezer embert tartanak nyilván az országban, ezt növelnék meg jelentősen, reményeik szerint már éveken belül 400 ezerre.

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Szerintem is , ez mindennél fontosabb elvtársak ,sőt kurva fontos ez az iskolának és a diákoknak , aztán jöhet a vadászat is. Ez kell a parasztnak , befostam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Mirabilis: Mehetne, de így aki nem akar, annak is mennie kell. Ki van ez találva.
Clavigo
A f@cc ki van a kib@ccott,, kretén,, csendes őrültekkel.
papa.49
Mi van azokkal aki szívből utálják a horgászatot mint pl. én is???Sőt még a halat se szeretem kimondottan, na jó Szenteste halászlé, oszt. kifújt egy évre)))))))))))
Clavigo
@papa.49: Kb. én ugyan így..Vajon melyik b@rom kormánytag,,frakcio..esetleg konda -tag szeret ennyire horgászni ??? A foci is volt már lehetséges tananyag...De ott ismerjük a Betegség-Gócot. :) :) :)
papa.49
@Clavigo: Úgy hívják hogy hazugovics, mert senki ne gondolja hogy ezek az eszement ötletek nem tőle származnak, de igen tőle származik mind a nyaloncai legfeljebb rávezetik a gyíkot hogy mit is akarjon))))))))Ha jobban belegondolsz tényleg nem tudni ki,kinek a bábja!!!
simmering73
Ez szerintem zseniális ötlet. Sportol a gyerek, jó levegőn néz ki a fejéből és a matekot is el lehet intézni egy szuszra. Elég 30-ig megtanulni számolni. 30cm fölött úgyis vissza kell dobni a halakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.