Kér a Földművelésügyi Minisztérium által kifizetett pénzből az a hódmezővásárhelyi professzor, akinek a könyvéből 20 oldalt forrásmegjelölés nélkül átemeltek a kazah juhtenyésztésről szóló tanulmányban – ezt ő maga mondta az RTL Híradónak.

A megbízást egy konzorcium kapta, amit a tiszteletbeli kazah konzul érdekeltségébe tartozó cég vezetett. A konzorcium 8 millió forintot kapott a 48 oldalas tanulmányért, amelynek csaknem a felét plagizálták.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jogos a kártérítés, jogos lenne a jogi eljárás is. Mondanám, hogy mi lenne, ha a first lady szakácskönyvét, vagy a kegyelmes urunk könyvét nyúlták volna le, de szerintem arra a kutya se kíváncsi.?!
nezelodo
Jogos a kártérítés, jogos lenne a jogi eljárás is. Mondanám, hogy mi lenne, ha a first lady szakácskönyvét, vagy a kegyelmes urunk könyvét nyúlták volna le, de szerintem arra a kutya se kíváncsi.?!
bakegya
Megalázó!
EZ A FAZEKAS IS AZ ORBÁN VÉGREHAJTÓ BIRKÁJA-a magyar értelmiség lehúzása minden relációban lefizetett bunkókkal működtetett,NAGYPÉNZEKET FIZETÜNK MI EZÉRT IS KI,ÉS MÁR KÖVETNI SEM LEHET A BŰNESETEKET,MERT AZ +ÜGY+nem ügy idézem Orbán a baltával gyilkolni is lehet,szabadon engedte dilimoziját!!!
szaboria1
Én nem csak a felét kérném ha nem az egészet mert az ilyen hamisítókat így kell megbüntetni.
Toby
Csak a szokásos, mindegy, hogy loptad-e a tanulmány anyagát, vagy csak pusztán kimásoltad valahonnét, az a lényeg, hogy ki lehessen fizetni érte a Nagy Pénzt, aztán a büdös életben soha senki nem fogja olvasni/felhasználni !

Gagyisztán így működik !
papa.49
Én büntető eljárást kértem volna ezzel párhuzamosan...
eszegfu
Nagyon érdekes ez a történet! A minisztérium megrendel egy tanulmányt M.o. juhtenyésztéséről, amire a jelek szerint nem nagy szükség lehetett, hiszen a professzor könyve INGYEN letölthető az internetről, vagyis nem lehetett "hézagpótló"!!! Ha igazi a szakember, aki ELOLVASTA, elfogadta ezt a 48 oldalas tanulmányt, annak pontosan tudnia kellett: ennek majdnem felét egy szakkönyvből másolták. A juhokról ugy általában még 5 db (!!!) könyvet sem találtam!! Tehát nem egy egész könyvtárat kellett elolvasni, ahhoz, hogy mindezekre rájöjjön! Nyugodt lélekkel kifizetik a 8 millió Ft-ot a készitésért, és akkor van képük azt mondani: "jogi viták eldöntésében a minisztérium nem járhat el"!! Lehet, hogy a "jog" valóban nem az ő asztaluk, de azért valaki felelős: 8 milliót fizetnek gyakorlatilag 28 oldalért -- mert a többi részét már "irásba foglalták"... nem mellesleg kiváncsi lennék ezek tartalmára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.