A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója titkosszolgálati információkra hivatkozva azt mondta, hogy "bizonyos körzetekben anarchista csoportok" jelennek meg a migránsok között, és többek között a kerítés átvágására alkalmas eszközökkel támogatják őket.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában arról is beszélt, hogy egy kerítés áttörésénél – például a görög-macedón határon – mindig nagyobb tömeg van a helyszínen, a konkrét támadásban azonban kevesebben, mintegy 2-300-an vesznek részt. A többiek figyelemmel kísérik a történteket, abban reménykedve, hogy sikerül az áttörés, és ők is túljuthatnak a kerítésen – fűzte hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta, hogy jövő szerdán nem dönt a kormány a magyar-román határ lezárásáról, csupán a védelem megerősítésről, elsősorban a magyar-szerb határszakaszon. A romániai határt akkor zárják majd le, ha a nemzetbiztonsági információk alapján szükségét látják. Hozzátette: ettől függetlenül már előkészítették a terepet, hogy ha úgy adódik, azonnal el lehessen kezdeni az építkezést.

Bakondi György azt is mondta: nincs akadálya annak, hogy további katonákat és rendőröket vezényeljenek a határokra.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennek is látomása van, mint Pataki Ufo Attilának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Na mesélj még valamit. Az UFO-k és a szíriuszi felbujtók mikor jönnek?
nyanya001
A hülyeség ha fájna, ez is ordítana éjjel nappal !
simmering73
Ennek is látomása van, mint Pataki Ufo Attilának.
karma1
Ja , hulye fiam, igen ez ugy mukodik, hogy egy csomo ember - talan meg ezren is - alldigalnak a kerites tulso oldalan, aztan 2-300 FERFI nekiesik a keritesnek, szetvagja, hogy a hatterbe vonult asszonyok es gyerekek is at tudjanak jonni... Mert szerintem errol szol a tortenet, te nagyon hulye... Akiket "anarchistaknak" irsz le, azok csupan a csaladtagok...
wagabund
Az éjszakai hírek szerint már több, mint tizenötezer ember várakozik egyre elkeseredettebben, betegen a macedón határon..már nem győzik az orvosok az ellátást.

és törökország továbbra is folyamatosan tolja át a vándorokat a görög szigetekre, onnan pedig már nem mennek vissza..
Annyira elszántak, hogy előbb-utóbb áttörnek..a lázító vezéregyéniségek erről gondoskodnak.

Sajnos, a hírszerzés pontos. Ezt tudja a mutti is, nem csak bakondi...
Toby
Helyes, kerítéssel az influenza ellen ! Kb. ennyit ér !
justhpeter
Azért most már felelősségre is kellene vonni valakit. Vakondi megint nem kapta meg a megfelelő gyógyszerét.
nezelodo
Na még a végén bajba kerülnek migráncs pártolásért a szerszámboltok, mert nem kérnek személyi igazolvány attól, és nem jegyzik fel a hangulatjelentésbe, akik csípőfogót vásárolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.