A leváltott honvédelmi miniszter két éve perelte be a nyugat.hu portált, amiért a lap tudósított arról, hogy a szombathelyi szocialisták szerint Hende Csaba mondta rá az áment a helyi nyertes trafikpályázatokra – írja a vs.hu.

Hende végül elvesztette a pert, de nem fizette meg időben a perköltségeket, ezért a lap végrehajtási eljárást indított ellene.

Végrehajtót küldtek Hendére

Az ítélet szerint a nyugat.hu nem járt el jogszerűtlenül, és betartotta a szakmai követelményeket tudósítása során. Ezzel a leváltott miniszter novemberben elbukta a pert a Győri Ítélőtáblánál, amely jogerősen kimondta, hogy a portál nem sértette meg Hende Csaba személyiségi jogait, és kötelezte őt az első- és a másodfokú tárgyalás perköltségei, összesen 177 ezer forint megfizetésére. 

A nyugat.hu szerint Hende Csabának 15 napja lett volna az ítélet kimondása után a perköltségek megtérítésére, de ennek a volt miniszter nem tett eleget. Aztán a nyugat.hu felszólítást küldött Hendének, ugyancsak 15 napos határidővel, amelyet ő megint csak figyelmen kívül hagyott. Így a lap bírósági végrehajtási eljárást kért a volt miniszter ellen, a Veszprémi Törvényszék pedig el is rendelte a végrehajtást. 

Hende Csaba közben az Origónak azt válaszolta, hogy időközben kifizette a perköltségeket, de a Kúriához fordul, és ha ott neki adnak igazat, akkor „neki a perköltség természetesen visszajár”.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem lenne tragédia belőle, ha napi egy szelet hungarikum szalonnával kevesebbet tudna megenni.
coni
Nem lenne tragédia belőle, ha napi egy szelet hungarikum szalonnával kevesebbet tudna megenni.
karma1
Most szaladgalna a Kuriahoz? Hat amikor megvolt a fellebbezesi ideje, a 2 x 15 nap,. akkor miert is nem csipkedte magat?
Piti a pali, pedig meg most is biztos, hogy boven kap allami ellatast, ilyen esetekre rettento sok furfangja van a fide$$-nek...
Toby
Kérem, ha valaki védősapkás távcsőbe nézi a világot, az így jár !
nezelodo
Először meg azt hittem nem fizette be a rezsicsökkentett gázszámlát, vagy a hídpénzt.
Fradigege
Ebből látszik, ha valamelyikük ki esik a prixisből, az életben egy nagy nullák. Súlytalan kis seggdugasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.