A leváltott honvédelmi miniszter két éve perelte be a nyugat.hu portált, amiért a lap tudósított arról, hogy a szombathelyi szocialisták szerint Hende Csaba mondta rá az áment a helyi nyertes trafikpályázatokra – írja a vs.hu.

Hende végül elvesztette a pert, de nem fizette meg időben a perköltségeket, ezért a lap végrehajtási eljárást indított ellene.

Végrehajtót küldtek Hendére

Az ítélet szerint a nyugat.hu nem járt el jogszerűtlenül, és betartotta a szakmai követelményeket tudósítása során. Ezzel a leváltott miniszter novemberben elbukta a pert a Győri Ítélőtáblánál, amely jogerősen kimondta, hogy a portál nem sértette meg Hende Csaba személyiségi jogait, és kötelezte őt az első- és a másodfokú tárgyalás perköltségei, összesen 177 ezer forint megfizetésére. 

A nyugat.hu szerint Hende Csabának 15 napja lett volna az ítélet kimondása után a perköltségek megtérítésére, de ennek a volt miniszter nem tett eleget. Aztán a nyugat.hu felszólítást küldött Hendének, ugyancsak 15 napos határidővel, amelyet ő megint csak figyelmen kívül hagyott. Így a lap bírósági végrehajtási eljárást kért a volt miniszter ellen, a Veszprémi Törvényszék pedig el is rendelte a végrehajtást. 

Hende Csaba közben az Origónak azt válaszolta, hogy időközben kifizette a perköltségeket, de a Kúriához fordul, és ha ott neki adnak igazat, akkor „neki a perköltség természetesen visszajár”.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem lenne tragédia belőle, ha napi egy szelet hungarikum szalonnával kevesebbet tudna megenni.
Rumcájsz
177 e Ft! :) Nevetséges... A Hende...
karma1
Most szaladgalna a Kuriahoz? Hat amikor megvolt a fellebbezesi ideje, a 2 x 15 nap,. akkor miert is nem csipkedte magat?
Piti a pali, pedig meg most is biztos, hogy boven kap allami ellatast, ilyen esetekre rettento sok furfangja van a fide$$-nek...
Toby
Kérem, ha valaki védősapkás távcsőbe nézi a világot, az így jár !
nezelodo
Először meg azt hittem nem fizette be a rezsicsökkentett gázszámlát, vagy a hídpénzt.
Fradigege
Ebből látszik, ha valamelyikük ki esik a prixisből, az életben egy nagy nullák. Súlytalan kis seggdugasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél