Az egykori kvízmester durván nekiment korábbi munkaadójának, a TV2 híradóját pedig végterméknek nevezte.

Vágó Facebookján fakadt ki, miután Juhász Péter (45), az Együtt 2014 Egyesület alelnöke, V. kerületi önkormányzati képviselő a saját oldalára kitette azt a felvételt, ami alapján a TV2 híradója sugározta a megszólalását, illetve annak megvágott verzióját.

Ég az arcom... Ha a TV2-t nézed, tudnod kell, hogyan készül ott a végtermék.

 Mert amit előállítanak, az egy végtermék.

Íme a tetten ért besározási, hamisítási, rágalmazási, karaktergyilkossági folyamat.

Szégyellem, hogy valaha közöm volt ehhez a ma már bűzlő csatornához.

Vágó István 19 évvel ezelőtt a közkedvelt Mindent vagy semmit című műsort vezette a TV2-n.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@silber13: @papa.49: Szerintem nincs mit szégyellnie. Ez a Tv2, nem az a Tv2.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@perfekt: A rokonsagunkhoz tartozik Keri Elemer, es az O baratja (is) volt...:o))) Ha nem tevedek, akkor tanari vegzettsege is van, es tanitott is, de ebben azert nem vagyok biztos...:o))

Akarki akarmit mond is most Rola, senki nem tagadhatja le azt a tenyt, hogy a musorai annakidejen nagyon magas szinvonaluak voltak, Rozsa Gyuri es Egri Janos hangszoros-betelefonalos musorainak szinvonalat messze magasan felulmulta, es nagyon komoly nezettseget hozott anno a TV2-nek.
Ne haragudj, de amit vajnabacsi ohajt musorkent eladni, hat az valahogy nem a magas szinvonalon alapszik.
Ha itt most gyorsan keszitenel egy felmerest a kommentelok kozott, hogy nekik vajon mit jelent egy VV Aurelio vagy VV Veca, vagy Bea asszony, aki allandoan belebegteti a valast a GYozikejenek (hogy valami feszultseg is legyen ebben a borzalomban), meg ugy altalaban a habkonnyu , szinvonaltalan szappanoperak mennyire nepszeruek kozottuk, hat kapnad a valaszokat rendesen, hogy mennyire viszketnek ezektol a musoroktol...
Pedig tudom, hogy a csaladom es barataim is inkabb a Discovery-t, a History es a National Geography Channelt neznek, ha modjuk volna ra, ahol tudomanyos , ismeretterjeszto programokat lathatnanak.
Ehelyett van Valo Vilag 20. sorozata, Baratok kozt, mittudomen meg mi, hogy a magyar nehogy okosabb legyen annal, hogy el tudja olvasni a fide$$ partpropagandajat, es tapsolni tud hozza... Ennyi...
Veled egyebkent sem vitatkozni, hanem kellemesen beszelgetni lehet, - ez most maskent latjuk, oszt jonapot...:o))))) Legyen szep napod!
bretagne
Vágó úr! Ne szégyellje magát, amikor még Ön ott volt, akkor még nem ez volt a szégyencsatorna.
Borsodi
@Eriksson:Nem Annak az embernek aki 19 nyelven beszél,nemigen kell Magyar hang.Magyarnak lenni tudod mit jelent? Küzdelmet fájóst véges végtelent Nem mennék más országba pedig megtehetném,de a véleményem akkor is az ,hogy szégyenlem hangoztatni Magyarságomat mert nem lehetek büszke arra ami most történik az országunkban.Régen volt becsülete a Magyarnak büszke erős nép ként ismertek.Szécsényi Kossuth Lajos Corvin Mátyásra büszkék lehettünk. Orbán nevét büszkeséggel hangoztassuk? Mi lett belőlünk? rabszolga, lepusztult ország kacsalábon forgó stadionokkal.
Eriksson
@Borsodi: Ezért nem nekünk kell szégyenkeznünk, úgyhogy légy te továbbra is büszke Magyar, mivel minden bajt gondot az idő megváltoztat. Mert mi akkor is itt születtünk, itt élünk, és itt is akarunk meghalni, s ezen nem változtathat semmilyen politikai párt.
HellBrain
@Eriksson: Sírok,kár hogy ezek nem a te szavaid.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.