"Upsz, a rendőrségen megsemmisült a Rogán elleni egyik bizonyíték. Hiba csúszott a független igazságszolgáltatás rendszerébe éppen most" – írja Facebookján Juhász Péter, V. kerületi képviselő.

Véletlenül megsemmisült egy Rogán elleni bizonyíték a rendőrségen

Juhász szerint a CD-n 800 ingatlan listája volt, amit Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség.

Rogán személyiségi jogi pert indított, mert Juhász azt mondta, hogy Rogán "bűnözőkkel üzletelt". Rogán szerint ilyen nem történt. 

"E per keretén belül kérte a bíróság a rendőrséget, hogy küldje el az ingatlanok listáját, amit az önkormányzattól megkaptak egy másik nyomozás keretén belül. Az a nyomozás a belvárosi ingatlanpanama okán tett feljelentésem folyománya. Azt vizsgálja a hatóság, hogy vajon történt-e bűncselekmény az ingatlanok eladásakor. És láss csodát, az egyik legfőbb bizonyíték megsemmisül" – írja Juhász.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nemkati: Mivel van az ismeretségi körünkben olyan hölgy aki a gimnázium elvégzése óta a rendőrség igazgatási osztályán dolgozott, majd mikor megalakultak az okmány irodák át került oda, és el nem tegnap volt mert már jó 32-35 éves munkaviszonya van az illetőnek, tehát már látott ott egyet, mást...Na és ő mondta pár éve úgy 2010-11. körül hogy hogy cserélni akarják az állományt ,,hosszú combú, csinos, fiatal hölgyekre,, hát szerintem ez meg is történt, mert az ismerős se dolgozik már ott ahol eddig!!! Lehet hogy csinosak az újak de nem értenek hozzá, tehát akármi megtörténhet az ott lévő bizonyítékokkal!!!Ettől függetlenül igazad lehet hogy a tonyó elleni bizonyítéknak EL KELLETT VESZNIE, mert itt ez is elképzelhető!!!De szerintem a Juhász Péternek meg van az eredeti, tehát néhány pillanat és kész az új másolat, a söndörök meg ezt a mesét már nem adhatják el még egyszer!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@uzbence: na ,igen-az osztrák nyugdíjas halálára várnak-annyira nyomoznak... a drónokat kergettetik, de a sógort nem találják?-sok van ennek a felcsutkainak a listáján-a Rogán tekintetében a gyűlölet tettenérhető-nem tetszik, hogy átlátunk a korrupt ügyleteiken,privát cégeiken,amit rászerveztek a pénzzel megvehető állampolgárságik államkötvényesítésére..
MEGTERHELVE EZZEL A NYUGDÍJKASSZÁNK,A VÁLASZTÁSOK MEGBUHERÁLÁSÁNAK REMÉNYE IS HOZZÁADTÁK A NYERESÉGHEZ-RAFINÁLT BŰNÖZÉS KORMÁNYSZINTŰ KÖZREMŰKÖDÉSSEL..
justhpeter
@Gedeon74: ez a megoldás tetszett a legjobban.

Azért az ügyben még azt értékelném, ha Pinocset lemondana.
kukac50
Ugyan olyan eljárást végezzen az igazságszolgáltatás Juhász Péternél is meg Rogánnál Szíjártónál, Lázárnál és a többi Fideszesnél is mint amilyent az MSZP-seknél szoktak végezni látványosat!
papa.49
@kukac50: A fütyiszek híven a párt előíráshoz SAJÁT MAGUKAT VIZSGÁLJÁK KI, mint annak idején a sztojkalány)))))))))))))))
Cicamama55
Ezek az adat megsemmisítők biztosan sokat túlóráznak, mert nap mint nap felszínre kerülnek vezetőink csalásai, lopásai. Már a hazudozásokat nem is említem. Nem lehet, hogy ők támadták meg a Parlament információs csatornáit? Lehet hogy beletöröltek valami biztonsági kódba...Egyszerűbb ráfogni a kis nyuszira! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.