Az egykori kvízmester durván nekiment korábbi munkaadójának, a TV2 híradóját pedig végterméknek nevezte.

Vágó Facebookján fakadt ki, miután Juhász Péter (45), az Együtt 2014 Egyesület alelnöke, V. kerületi önkormányzati képviselő a saját oldalára kitette azt a felvételt, ami alapján a TV2 híradója sugározta a megszólalását, illetve annak megvágott verzióját.

Ég az arcom... Ha a TV2-t nézed, tudnod kell, hogyan készül ott a végtermék.

 Mert amit előállítanak, az egy végtermék.

Íme a tetten ért besározási, hamisítási, rágalmazási, karaktergyilkossági folyamat.

Szégyellem, hogy valaha közöm volt ehhez a ma már bűzlő csatornához.

Vágó István 19 évvel ezelőtt a közkedvelt Mindent vagy semmit című műsort vezette a TV2-n.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@silber13: @papa.49: Szerintem nincs mit szégyellnie. Ez a Tv2, nem az a Tv2.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
javit
Vajna gyeröknek Tulaj-donornak a Hun-Hazába vissza szakadt Sikerek Fattyának bocs Fiának sincs már köze TV2 névhez.
A TV 2 névnek is már csak a senkikhez.
Hagyjad.

Szót sem, nem hogy nézést.érdemelnének.
Eriksson
Vágó ilyet biztosan nem mondott. Egy úriember nem szarik oda ahol valaha evett. S én Vágót eddig úriembernek tartottam.
Tévedtem volna?
silber13
@Eriksson: Nem távedtél. Vágót régóta, még Favágós idejéből ismertem meg, az egész csapattal egyetembe és én sem feltételezem róla ezeket a szavakat.
simmering73
Igaza van. Pillanatok alatt egy végtermék lett ez a szennycsatorna. De hát tudtuk jól, hogy ez lesz. Ahová a g...k beteszik a lábukat más nem is lehet az eredmény.
papa.49
@silber13: Én se tudom elképzelni róla, hogy ezekkel a szavakkal mondta volna...Azt biztos mondta hogy szégyelli, hogy valaha ő is odatartozott...
Eriksson
@silber13: @papa.49: Szerintem nincs mit szégyellnie. Ez a Tv2, nem az a Tv2.
RonaGyuri
Többeknek: Honi soit qui mal y pense

A végtermék kifejezésben nincs semmi durva; seulement & simplement az, ami most ott folyik egy folyamat végterméke!
csa-csa
azért a nagy lóvét nem szégyellte felvenni!
egyvandor
@csa-csa:
Szóval Vágó tudta hogy húsz év múlva Gorbán vajna nevű strómanja nevén lesz a csatorna és jött-ment suttyó fideszhívők fognak a tv2-őn idétlenkedni. Ennek ellenére felvette a kialkudott jövedelmét. Gondolom te soknak tartod és ezért nem veszed fel a fizetésedet.
Szoktad érteni amiről szó van? Vagy csak rugdosni jársz ide?
I am a beautiful and smart.
Vágó úr(?) a TV2 is bánja az önnek kifizetett milliókat, a pancser műsoraiért. A pofáján meg jó vastag marhabőr van.
perfekt
Mindent a fikázott Tv2-nek-köszönhet.Az általános intelligenciát,a vetélkedő műsorok idején szerezte azzal,hogy minden kérdésre tudta a válaszokat--és azért megjátszotta Blaha Lujzát.Most pedig ,az-ATV nél bólogató János.
Csizmás Kond
...szerintem meg épp attól lesz egy tv ami, hogy kik szerkesztik a műsorokat. ...a visszamutogatás épp az ők munkájukat minősíti.
Borsodi
Vágó Istvánt országunk egyik legokosabb emberének tartom,és ha már ő is ezen a véleményen van akkor biztosan van alapja.Teljesen igaz én hozzá tenném az TV2 TV1 és aki ezt irányítja ugyanilyen szar Azt, hogy szégyenli,a jelenre érti,mint ahogy mi is már szégyelljük,hogy Magyarnak születtünk.
nyanya001
@Borsodi: Nálad a pont !
Vágónak a tornazsákját sem vihetné nagyon sok " okoskodó "
egyvandor
@perfekt: El kellene menned a tv2-be. Hogy szerezz te is valamit.
egyvandor
@perfekt: 2. Nem a tudás forrása hogyan-ja a lényeg hanem hogy szert tett rá (ezt akaratodon kívül elismerted) Gondolom kellő intelligenciával egyszer majd te is rá fogsz jönni.
egyvandor
@I am a beautiful and smart.: Tök egyszerüen sikerült kiiratkozni azon hozzászólók sorából akiknek bejegyzését érdemes olvasni. Ez azért jó, mert így időt takaríthatok meg.
varrólány
Simán megtaposta a múltját ! Szegény nem tudja minden média hazudik valamerre igény szerint.
HellBrain
@egyvandor: Nincs szükség arra,hogy mások véleményét olvasd.Elég a te abroncsba zárt elméd visszhangja.
HellBrain
@Horizont: Te azt hiszed, hogy a tiéden kívül nincs más igazság, vannak emberek, akik másként látják a dolgokat. Ők is hisznek valamiben.Ezért vagyok gonosz? A Vágó cikkhez nem kell Wisingerrel példálózni.
karma1
@perfekt: Ebben most nagyon nem ertunk egyet. ... Vago Istvan ELOBB volt egy nagyon tanult, felkeszult ember, mielott kitalalta (atvette kulfoldi adoktol az otletet) a TV2-n is ezt a kvizt.
Mindig is alapos volt a munkajaban, csak kivalo musorok, tartalmas kvizek kerultek ki a keze alol.
Az pedig, hogy mihez hasonlitotta a TV2-ot, lehet a jogos felindulasa, megnyilvanulasa is, (Ha l.simonnak "kolteszet" egisze alatt a legordenarebb tragarsagok hagyjak el a szajat, akkor Vago jogos felindulasa amellett teljesen ertolpul kozonsegessegben).

Igen, hidd el, hogy egy jol mukodo csatornat, radioadot el lehet pillanatok alatt zulleszteni, le lehet rangatni a szinvonalat a beka s@gge ala, hiszen kicsereltek a szakembereket dilettans partkatonakra, (akar az M1 eseteben), a gondolkodo, liberalis, halado szineszeket, rendezoket, egyeb szakembereket meg egyenesen kitiltottak a TV2 studiojabol, oda semmikeppen sem lephetnek be, orban szobeli utasitasara. Ez meg a cenzuranal is szornyubb sajtofelugyelet, mediablokkolas...
karma1
@Horizont: Nem belepo, csak nevvalto... O az, aki " beautiful" meg "smart"...De o akkor is csak wolfika, a ruhes prerifarkas, aki nagy nehezen visszaevickelt a Propira...
Nem gond, at kell ugrani, a korulotte kialakulo vakumtol veszett farkaska lesz belole, az meg az o baja...:o))))
Eriksson
@Borsodi: Te volnál Vágó úr magyar hangja?
Ha szégyelled magyarságod, akkor keresztelkedj ki és ereggy Koreába kutyaevőnek.
perfekt
@egyvandor: 20:51.Ne igyál annyit koma,és nem igen vagy te olyan okos, hogy nekem programokat, ajánlgass.A bölcsek köve nem nálad van,Tudod--nagyon is fontos-ki hogyan sajátít el dolgokat az életben.A lexikális tudáshalmaz-nem dicsőség ma már.Neked pedig üzenem "A semmitmondó emberek,miért nem " semmivel kezdik-ha mondanak valamit.
HellBrain
@Horizont: Nagyarcú seggfej vagy, bogaram.
perfekt
@karma1: szia.Örülök,hogy nem értünk egyet---azért mert ,hogyan vitáznánk másképpen.Ámbár nem tudom, milyen alapossággal ismered nevezettet,esetleg személyesen is,mert olyan lendülettel véded mintha mindent tudnál róla.Nekem ez a véleményem-,és nem dafke azért mert mások mást mondanak.Közöttük rengeteg-az olyan kommentes aki konkrét mondanivaló helyett ,,igyekeznek személyiségi jogokat sérteni.Ezek között téged nem talállak:)
karma1
@perfekt: A rokonsagunkhoz tartozik Keri Elemer, es az O baratja (is) volt...:o))) Ha nem tevedek, akkor tanari vegzettsege is van, es tanitott is, de ebben azert nem vagyok biztos...:o))

Akarki akarmit mond is most Rola, senki nem tagadhatja le azt a tenyt, hogy a musorai annakidejen nagyon magas szinvonaluak voltak, Rozsa Gyuri es Egri Janos hangszoros-betelefonalos musorainak szinvonalat messze magasan felulmulta, es nagyon komoly nezettseget hozott anno a TV2-nek.
Ne haragudj, de amit vajnabacsi ohajt musorkent eladni, hat az valahogy nem a magas szinvonalon alapszik.
Ha itt most gyorsan keszitenel egy felmerest a kommentelok kozott, hogy nekik vajon mit jelent egy VV Aurelio vagy VV Veca, vagy Bea asszony, aki allandoan belebegteti a valast a GYozikejenek (hogy valami feszultseg is legyen ebben a borzalomban), meg ugy altalaban a habkonnyu , szinvonaltalan szappanoperak mennyire nepszeruek kozottuk, hat kapnad a valaszokat rendesen, hogy mennyire viszketnek ezektol a musoroktol...
Pedig tudom, hogy a csaladom es barataim is inkabb a Discovery-t, a History es a National Geography Channelt neznek, ha modjuk volna ra, ahol tudomanyos , ismeretterjeszto programokat lathatnanak.
Ehelyett van Valo Vilag 20. sorozata, Baratok kozt, mittudomen meg mi, hogy a magyar nehogy okosabb legyen annal, hogy el tudja olvasni a fide$$ partpropagandajat, es tapsolni tud hozza... Ennyi...
Veled egyebkent sem vitatkozni, hanem kellemesen beszelgetni lehet, - ez most maskent latjuk, oszt jonapot...:o))))) Legyen szep napod!
bretagne
Vágó úr! Ne szégyellje magát, amikor még Ön ott volt, akkor még nem ez volt a szégyencsatorna.
Borsodi
@Eriksson:Nem Annak az embernek aki 19 nyelven beszél,nemigen kell Magyar hang.Magyarnak lenni tudod mit jelent? Küzdelmet fájóst véges végtelent Nem mennék más országba pedig megtehetném,de a véleményem akkor is az ,hogy szégyenlem hangoztatni Magyarságomat mert nem lehetek büszke arra ami most történik az országunkban.Régen volt becsülete a Magyarnak büszke erős nép ként ismertek.Szécsényi Kossuth Lajos Corvin Mátyásra büszkék lehettünk. Orbán nevét büszkeséggel hangoztassuk? Mi lett belőlünk? rabszolga, lepusztult ország kacsalábon forgó stadionokkal.
Eriksson
@Borsodi: Ezért nem nekünk kell szégyenkeznünk, úgyhogy légy te továbbra is büszke Magyar, mivel minden bajt gondot az idő megváltoztat. Mert mi akkor is itt születtünk, itt élünk, és itt is akarunk meghalni, s ezen nem változtathat semmilyen politikai párt.
HellBrain
@Eriksson: Sírok,kár hogy ezek nem a te szavaid.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.