Eljött az ideje annak, hogy a terrorfenyegetettség fokozódó mértékéhez igazítsák a titkosszolgálatok működését és az azokat szabályozó törvényeket – jelentette ki Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.

Tarthatatlan például az az alapvető demokratikus elv, hogy a titkosszolgálatoknak nem lehet rendőri funkciójuk – vélekedett Gyarmati István.

Szemléletváltásra van szükség a különböző titkosszolgálatok együttműködésében is, vagyis fokozottabb információcserére van szükséges – hívta fel a figyelmet.

Hangsúlyozta továbbá, hogy a fokozott fenyegetést tudatosítani kell a közvéleményben, vagyis el kell fogadtatni az emberekkel, hogy kényelmetlen korlátozásokra is sor kerülhet.

Az emberi jogokat viszont csak törvényi szintű jogszabályokkal lehet korlátozni biztonsági vagy közegészségügyi okokból – szögezte le Gyarmati István.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Slade
Anyádnak a jogait korlátozd te senkiházi orbánszopó. Ha itt mindennap robbangatnának akkor sem kell korlátozni senki jogait. Így meg főleg nem. Annak kell a jogait korlátozni akinek a seggét nyalod meg a takonygerincű fajtádnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A terror fenyegetettséghez kell igazodni,az valóban így van, DE a Magyarok bankszámláiba ,vagy a jogunk korlátozásába lássák már a megoldást!
Nem magyarok robbantottak!
Ne mi közülünk keressék a terroristákat,talán a kormány közelibe vannak, itt köztünk nincsenek.
Orbán működjön együtt az unió tagállamaival,ez az egyetlen járható út!
kakaósbögre
anyádat korlátozd te gyáva féreg.épp a jogainkért és a korlátozások nélküli szabad életért váltottunk rendszert.nem pedig azért hogy a vihar első jelére szűkölve húzódjunk egy sarokba. és lássuk be az fossa le a vádliját-nem a terroristákrótól hanem tőlünk,polgároktól-aki a pórázod rángatja.
Desischado
Süket duma! A tejhatalomhoz kellene ez a mocsok törvény! Előttem már mondták mit korlátozzon, a jó édes a...ját, azt!
kkalman
Rohadtál volna bele anyádba, te szarházi! Épeszű terrorista ha véletlenül idetéved, hanyatt-homlok menekül tovább, mert nem tud versenyre kelni aljasságban a csúti terroristával.
pan
Ezzel a korlátozással csak egy baj van.
A fidesz elsősorban nem a terroristák ellen használná (a titkosszolgálatoknak le kéne leplezniük a terroristákat és őket kellene korlátozni, nem az egész lakosságot!!!), hanem arra, hogy a politikai ellenfeleiket megfigyelhessék, és a titokban megszerzett (lehallgatott) információkat ellenük használják.
orbán van annyira ocsmány (bizonyította elégszer!), hogy ezt lehessen feltételezni róla.
percsi
Itt az ideje, hogy a nép tegye meg a kényelmetlen korlátozást, a jogaikat is szívesen felolvasnák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.