A Kiss-ügyet robbantó Menyhért Mészáros László az Indexnek megmutatott még pár oldalt a periratból, amit a levéltárból kért ki.

Az iratok szerint Kiss László azt mondta a megerőszakolt lánynak a történtek után, hogy

nem olyan nagy dolog ez, menjen a hideg vizes medencébe, és jobban lesz. Az egészből nem kell nagy dolgot csinálni.

Nyugtatót is adtak a lánynak, aki többször is rosszul lett. Kiss azt mondta a többieknek, mondják azt, hogy önszántából volt velük a lány, és ők adni akartak száz forintot neki, de nem fogadta el, mert kevesellte, és ezért jelentette fel őket. A periratok szerint ez a verzió teljesen alaptalan, és orvosi látlelet is szerepel az iratok között.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fütyi
Érdekes módon - az első 24 órában - mindent elismert az ember. Utána a hazudozó, a mai magyarország lagnagyobb túlélője Gyárfás tanácsára már megváltoztatta minden addigi nyilatkozatát. Megsúgták a Kissbácsinak hogy a sértett már nem él. Kissbácsi felbátorodott, ettől kezdve már támadólag lépett fel minden fórumon.
G
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fütyi
Gusztustalan jellemtelen emberekből áll az úszósport vezetősége. Véleményem szerint írtó nagy pénzek mozognak a háttérben. Mindenki egyért , egy mindenkiért elv érvényesül.
Gondoljuk csak végig: homoszexualitás , verekedés , retinahártya leszakadás , pénzek eltűnése , mocskos intimmasszázs fiatal versenyző lányoknak , irigykedés , ármánykodás Katinka ellen , erőszakos nemi közösülés , és ez csak a jéghegy csúcsa. A kétes hírű milliárdos , szaknévsoros Gyárfás mozgatja a szálakat a saját szája íze szerint.
Személyi változások kellenének de nagyon gyorsan!
Levendula
Amikor úszni tanultunk, nagyon régen... közel fél évszázada... az akkori úszást oktató fazon verte a gyerekeket. Én is kaptam tőle egy kokit a fejemre. Azóta sem tudok úszni, pedig normális emberek próbálták megtaníttatni velem...
Január
@Papuska1: Azért nem kell minden vádiratot hamisként kezelni! Biztos volt ilyen is, - 55 év távlatából azt mondhat, amit akar, főleg, ha nincs túlélője az esetnek. Ekkor Kiss 21 éves lehetett, azért ilyen vádiratok nem készültek csak úgy bemondásra...
Nem zörög az a haraszt, ha nem fújja a szél.
Papuska1
@Január: Nem mondtam, hogy biztos hamis. Ismerve az akkori időket, számos érdek, zsarolás, erkölcsi büntetés zajlott így. Abban az időben nem volt ritka. Én csak azt gondolom, hogy nem lehetetlen ennyi idő távlatából is kideríteni az igazságot, bár nem egyszerű. Amíg ez nem történik meg, addig úgy gondolom a várakozó álláspont a helyes!
nemkati
@Levendula: Törődj bele, hogy nem vagy egy vizisüni. Ez bosszanthatta fel az úszást oktató fazont is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.