A fővárosi Teleki Blanka Gimnáziumot több mint 25 tanár hagyta el a 46 tagú testületből Pukli István 2012-es igazgatóvá válása óta – mondta az egyik volt tanár az M1 aktuális csatorna Híradójának nyilatkozva csütörtökön.

Horváth Ádám 19 évig volt az iskola testnevelő tanára, osztályfőnöke, és az osztályfőnöki munkaközösség vezetője. 2015 augusztusában távozott, mint mondta, azért, mert nem tudta tovább nézni az igazgató ámokfutását és azt, hogy megkeseríti a tanközösség életét.

Nem tudom, miért változott meg ennyire, de agresszíven viselkedett a kollégákkal, kirohanásai voltak az értekezleteken, a saját támogatói ellen fordult

– nyilatkozta.

Az iskola egykori tanára azt mondta, Pukli István "lelki terrorja sorra űzte el a pedagógusokat az iskolából". Ráadásul szerinte "a tanításra, az oktató nevelő munkára a mai napig nem tudnak koncentrálni a pedagógusok, és most már a gyermek sem a tanulásra".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valahogy muszaj nagyon gyorsan szetverni a varhato tuntetest, mert mast nem tud kitalalni a hatalom ellenuk.
Miert nem egy masik iskolat vesznek elo, miert pont a Telekit, Puklival?

Piti, vegtelenul piti ez a ledegradalas...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Pestilence
Az M1-en mondták?
Akkor el tudom képzelni az állitottak igazságtartalmát.
karma1
Valahogy muszaj nagyon gyorsan szetverni a varhato tuntetest, mert mast nem tud kitalalni a hatalom ellenuk.
Miert nem egy masik iskolat vesznek elo, miert pont a Telekit, Puklival?

Piti, vegtelenul piti ez a ledegradalas...:o((
nevemnick
Szokásos fidess karaktergyilkosság.
De hamarosan belegebednek.
karma1
Miert csak osszesen egy "fontos" (TORNA!) tanart kerdeztek meg, ha mar annyira oknyomozoak, miert nem ment valamelyik masik tanar utan ez a derek M1 hirado kinyomozni, vajon miert hagyta el az iskolat? Lehet, hogy kiderulne, hogy a hirtelen fontossa valt tornatanar miatt? (Hirtelen KELLETTEK a tornatanarak a mindennapi testnevelesi orakhoz).
Cicamama55
Én úgy gondolom, Rogán "kommunikációval kivégző stratégiája" az az egyetlen módszer, mely életben tudja tartani a Fideszt. A titkosított dossziék a "Rogán Nemzeti Könyvtárból"... Csúnyán nézel ránk? Ellenünk beszélsz? Nosza elő a múltad történetével kapcsolatos mappával, s átnyálazás után kész az ártalmatlanító szer ellened. Bedobnak egy "igaz?-félig igaz?-hamis?" mondatot és próbálnak bedarálni! Valóban a fennmaradásuk a karakter gyilkosságokra vannak kihegyezve! Szerintem léteznek narancssárga dossziék is, melyekkel a sajátjaikat tartják sakkba, ettől az a fene nagy összhang...
Toby
Nos, mi a következő lejáratós karámtrükk ?
vadnarancs
Ádám bátyám! Oszt mennyi zsozsót adtak ezé a hazugságé? Fogadjunk nem fidesz szavazó!
Mangu
A lényeg kimaradt - egyik távozó se lett közmunkás, hajléktalan, munkanélküli, stb. Volt hova menniük. Beindult a gépezet, mindig lesznek sértődött, mocskolódásra megvásárolható emberek.
perfekt
A tények,makacs dolgok,Pukli tevékenysége tegező viszonyba nincs a pedagógus közösség vezetői kötelmeivel,sem a diákok érdekvédelmével ,még akkor sem,ha ezt a királyi tv-jelezte.Egy politikai kalandor,kinek-eszköztárában,megtalálhatók a posztkommunista eszközök minden eleme!Veszélyes , politikai turista kalandra vállalkozott,hatalmi pozíció szerzés vágyaival.
wagabund
Ma reggeli hír volt, hogy Gallóné levélben kérte a polgármestereket, értesítsék az iskolák tanerőit a sztrájkról...

...mintha Gallónénak elmentek volna otthonról...vagy ellenkezőleg? tudja, hogy így nem lesz semmi az egészből?

valami nem nagyon nem stimmel...
glorianna
Az egész történet - mármint Pukli igazgatóvá válása és a Teleki tanárainak távozása - nem egészen gömbölyű. Annyit magától Puklitól lehetett hallani, hogy a tantestület nem támogatta a kinevezését, és kezdetben sok "keménykedés" volt. No már most: a tesitanárnak 3 év kellett annak észrevételéhez, h nem tud kijönni a dirivel? Kirúgott valakit Pukli (a KLIK regnálása előtt volt erre jogosultsága) vagy "csak" elmentek a tanárok? Egyáltalán, miért most kezdik számolgatni, hányan mentek hányan maradtak az igazgatóváltás után? Mennyi igaz abból, hogy 3-4 év alatt a tantestület bő fele kicserélődött?
Yoda69
A M1 hircsatorna nem az igazmondasarol hires. Ketseggel fogadom meg azt is amit kerdeznek.
rapier
Nem látok ebben összeesküvést, de az tény, ha egy igazgatót tömegesen hagynak ott, akkor nem a sok elvándorló a hibás!
Pestilence
@rapier: Ezek szerint, ha sokan elvándorolnak Mo-ról, akkor az a "vezér" hibája.
Egyetértünk!
justhpeter
@Pestilence: Nálam az is rendben van, ha a vezért is menesztjük és Puklit is, ha már egyszer mindkettőt sokan otthagyták. Mert az ugye nem vitás, hogy jó pár ember ment el a kormány miatt is az országból. Megy a kormány és megy Pukli. Így tisztességes az ügylet.
egyvandor
@justhpeter: Gorbán egy egész országot vágott gallyra.
alterego56
Bizonyíték van? Vagy csak a pofázás megy?
coni
Elég sokára találták meg a tavaly augusztusban távozott tesi tanárt. De az idő sürget és egyszerűbb őt felhajtani mint az oktatási reformot elkezdeni.
rapier
@Pestilence: Egy iskola és egy ország között analógiát vonni van olyan hiteles, mint azt állítani, hogy a ló és a darázs nászából jött létre a lódarázs!
Csizmás Kond
...szóval mégsem annyira karakán ez a Pukli...
Dr. Felipe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.