Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! 

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mire a koszos dádé hazatakarodik csihuhuzhat)))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@advocat: Napi 7500 utas??? Esetleg papíron, terv szerint.
human
@justhpeter: Ha arra járok kiszúrom a kerekét és ellopom a pumpát :)
bakegya
AZ ÁLDÁSUNKKAL,IGEN IS BÉKESSÉGET VISZ EZ A VONATOCSKA!!!@justhpeter: nagyon tévedsz,Te is én is-és még nagyon,nagyon sokan- ezek a felcsutkai igen "drága tezsvérek" azon zakatoltak már az "emút nyócév" ideje alatt is a Smityi-Tökös párossal alsóházi szintről hogyan juttassák alcsutkáról -felcsutkára az orsos MARADONÁT:KÖVESSÉTEK A FÉNYT...NARANCS KÖDBEN ÚSZVA-
Addig sóderoltak,legeltettek,addig míg a fideSS SZÉKHÁZBÓL MÁRA MÁR "EMBERTELEN ÁRON" OLYAN ERŐFORRÁS LEHETETT AMIVEL A "FELHÁZ" IS FELÉPÜLHET A FŐVÁROSBAN IS...erre a nótára zakatol már az orbángőzgép...fel barátim,drága lőrinc zászlaja alatt,
Rajta bátran!
MEGSEGÍT ÉS GYŐZELMET AD...
az EURÓPAI ÜNIÓ MINDEN POLGÁRA- mert a JÓKEDVŰ ADAKOZÓT AZ ISTENNÉL LEGJOBBAN CSAKKK ORBÁN VICCTOR és az ő pereputty tiborc-rühellke és anyuci saját lábon SZERETi emberi erőforrongásbólI!-már látják sokan...vannak olyanok...akiknek az a véleménye...de nem számít(ócsóbb lesz a far-hát,SIMICSKA CSICSKÁNAK SE TARTOZUNK...)
Ki lesz függesztve...ALHÁZI-magyarok MUNKÁRA-FELHÁZY magyarkodók kalandparkba ülve is utazhatnak" a BAKAVONATON HIITELBE HOTELBA,DE MÉG A PANCSOLÓ ARÉNÁBA IS "-JEGYET VÁLTANI ajróval,vicctorra szavazni... KÖTELEZŐ
Szotyolát VENNI KÖTELEZŐ-de a vicctorra és lőrinc akadémikusss-ra köpködni TILOS!!!
Migráncsokat nem szállítunk-CSAKKK BICSKÉIG-onnantól mennyenek gyalog germániába,ott egyenek-ott igyanak,ott b...szaporán!!
ANYAORSZÁG miniszterelnöke vicctor király-és a fidess jogvégzősei,a zártosztálytársak a kolszból...haj rá magyarok,győzzön AKÁR A a Jobbik FELHÁZA...MI, A LŐRINC MEG ÉN,tovább zakatolunk-a kommenisták meg dögöljenek meg,csakkk a mi unokáink számíthatnak a túlélésre.
micfild
@advocat: Majd csak figyelj,.. oda lesznek szervezve az osztálykirándulások... etyekig fog érni és a minden évben az ország összes iskolása meglátogatja a felcsúti stadiont és onnan kisvasúttal elvonatozik etyekig.
human
@micfild: És piros nyakkendő helyett majd narancssárga nyakkendőcske fog lobogni a nyakacskákon. Itt már bármi elképzelhető.
micfild
@human: nem sokban különböznek.. piros- vagy narancssárga.. az már csak részletkérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.