Orbán Viktor még Stuttgartban járva is lépten-nyomon rajongókba botlik, annyian szeretik, hogy még egy ottani tévétorony tetején lévő, üvegfallal határolt impozáns étteremben sem tud elbújni, van ilyen. Elhittük a nyugdíjvagyon-megmentést is, miért pont ez ne lenne igaz?

A Németországban dolgozó kolozsvári fiú és a Kedves Vezető "véletlen" találkozásáról mi is beszámoltunk, a Sztárklikk azonban hosszabban kielemezte a fotózkodásról készült videót.

Írják, elég gyanús, hogy egy erdélyi srác épp Stuttgartban tölt három hetet, amikor is ugyanabban az étteremben költi el az első vacsoráját ahol Orbánék, majd "Magyarország legvédettebb személyét minden további nélkül megközelíti", odaengedik az asztalához, sőt, biztonságiaknak nyoma sincs a felvételen. A fiú ezután kér egy képet a miniszterelnöktől és Deutschtól, a két jó fej politikus felugrik, a stáb profi fotósa pedig már kattint is – holott máskülönben ez úgy szokott történni, ugye, hogy aki összetalálkozik egy "hírességgel", és szeretne tőle fotót, az átadja a saját készülékét egy harmadik személynek, aki azzal lekattintja őket.

Ja, és minderről profi werkvideó, vágásokkal, több szögből, spontán, feliratozva, aznapra, váratlan.

Hát persze.

Pont úgy, mint az Orbán Viktor nem vagyonos ember. Éppen csak a felesége, a testvére, a veje, az apja, a lánya, a kutyatartója és minden jöttment lett valahogy hirtelen vagyonos körülötte... Na, erről lehetne majd még egy szép mozit forgatni. Ahogy a parlamenti ülésnap után megfáradt miniszterelnök kuporog a Pancho tövében... csíkos nájlonszatyrából féldekást vesz elő... úgy leselkedik be a meccsre, amíg várja, hogy az úri nép kifele menet eldobálja a nagy dekkeket. Szomorú zongorajáték, a kisvasút füstjével az égre svenkel a kamera, stáblista, újabb kétharmad.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Orbán és Rogán versenyben van a hazudozásban.
Javaslom legyen a nagyotmondás egysége egy rogán. Ez egy akkora egység, hogy a normális emberek nagyotmondásait mikrorogánban lehet csak kifejezni!!!-:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Jé a Varga is ráér arra Deutshlandoljon egyet ,de hol a tolmács,a Balog.
Desischado
Úgy valódi ez a videó, ahogy én vagyok a Pápa! Eléggé életszerűtlen ez a helyzet, látszik, hogy nem valódi!
sokanvagyunk
Búzaföldön mégsem fotóztathatja magát, azt már levédette a nagy elődje.
magyarbakancs
Hozzá teszem mért kell védeni Orbánt?
Nem a nép gyermeke?
Mindent megtesz értünk dicső géniusz,kárpátok fél istene.
namihami
Gonoszkodtok egy másik fotón szereplő pocakja miatt. Na, akkor képzeljétek el, milyen sok vacsorát kellett ennek a szegény embernek (persze a nép és ország, vagyis a mi érdekünkben) megennie, hogy merő véletlenségből pont akkor és arra vetődjön egy echte erdélyi magyar gyerek, aki ráadásul még fel is ismeri a véletlenül pont ott és akkor vacsorázó Gazdit.
Képzeljétek el, hogy ki mindenkivel fog még ez a gyerek összefutni, ha már a három hét első estéje ilyen óriási szerencsével kezdődik. Merkel, Obama, Ferenc pápa, nem is merem tovább sorolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.