Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! Végre közlekedik a kisvonat! 

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mire a koszos dádé hazatakarodik csihuhuzhat)))))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mire a koszos dádé hazatakarodik csihuhuzhat)))))))))))))))))))))))))))
verum
Világszínvonal.
"Az ember megteszi, amit meg kell tennie, hogy bebetonozza pozícióját a falkában. És a legjobb módszer arra, hogy az ember felül legyen, az, ha másoknak a fejére lép."
magyarbakancs
tt a lux, itt a lux, itt a luxusvonat,
Fogd a cso, fogd a cso, fogd a csomagomat,
S amíg megtöltöd a tejesüveget,
Addig én is fogom a tiedet!

Oda nézz, már nincs idő!
Van időnk még, édes, bő,
szivarom ha nincs, az borzasztó!
A vonat már it van, csin,
majd az étkezőkocsin,
kitűnő szivar csak ott van jó!
karma1
Hat valoszinu nem birnek ma elaludni, ha ezt a "csodalatos" hirt nem hallom meg? Ez legyen a legnagyobb orome mindegyikuknek az eletben, tobb se...
bakegya
SINRE TETTÉK AZ ÉLETÜKET!!!-engem arról már korábban is meggyőztek.
József Attila is oda tette-SOKRA MENT VELE!
Nyuszicsibe
Na Viktor, akkor elé is fekhetsz... Lőrinckével együtt. Csak az a gáz, hogy a hasad akkora, hogy simán kisiklana, ha neked megy.
dr. prédikátor
Alcsut közöt felcsut között
Zakatol a vonat,
viktor szopkin téged utáltalak!!!
Toby
Ilyenkor hol van Matuska Szilveszter ?
advocat
És hogy is állnak a napi 7500 utassal? Vagy az évi tervszám? Unió! Futhatsz a pénzed után. Ezt bizony lenyúlták. Helyesbítek. Ezt is.
papa.49
@advocat: Talán az elkövetkező 2 évben is csak a fele lesz meg!!!
Majd kötelezővé teszik az iskoláknak, hogy egy évben legalább 2, 3 X el kell látogatni a kisvasúthoz)))))))))
nusika
...akkor nyitom a pezsgőőőőőőőőőőőőőt!!
sziha
Immaron megnyugodhatok. Orulok, hogy szerett vezetonk (sic!) modellezesi hobortja is kielegitesre kerult. Tud mar focizni is jarni. Hat nem igy nyilvanul meg egy nep szeretete vezetoje fele? Hisz mi mendenre adjuk a penzt, mint a kisangyal... (hogy allna a hataba egy focipalya felett elsuhano gerely...)
justhpeter
Amikor Orbán és Mészáros nyugger lesz, egész nap csak vonatozgatni fognak.
Pestilence
@justhpeter: Remélem valamilyen zárt intézetben.
human
@advocat: Napi 7500 utas??? Esetleg papíron, terv szerint.
human
@justhpeter: Ha arra járok kiszúrom a kerekét és ellopom a pumpát :)
bakegya
AZ ÁLDÁSUNKKAL,IGEN IS BÉKESSÉGET VISZ EZ A VONATOCSKA!!!@justhpeter: nagyon tévedsz,Te is én is-és még nagyon,nagyon sokan- ezek a felcsutkai igen "drága tezsvérek" azon zakatoltak már az "emút nyócév" ideje alatt is a Smityi-Tökös párossal alsóházi szintről hogyan juttassák alcsutkáról -felcsutkára az orsos MARADONÁT:KÖVESSÉTEK A FÉNYT...NARANCS KÖDBEN ÚSZVA-
Addig sóderoltak,legeltettek,addig míg a fideSS SZÉKHÁZBÓL MÁRA MÁR "EMBERTELEN ÁRON" OLYAN ERŐFORRÁS LEHETETT AMIVEL A "FELHÁZ" IS FELÉPÜLHET A FŐVÁROSBAN IS...erre a nótára zakatol már az orbángőzgép...fel barátim,drága lőrinc zászlaja alatt,
Rajta bátran!
MEGSEGÍT ÉS GYŐZELMET AD...
az EURÓPAI ÜNIÓ MINDEN POLGÁRA- mert a JÓKEDVŰ ADAKOZÓT AZ ISTENNÉL LEGJOBBAN CSAKKK ORBÁN VICCTOR és az ő pereputty tiborc-rühellke és anyuci saját lábon SZERETi emberi erőforrongásbólI!-már látják sokan...vannak olyanok...akiknek az a véleménye...de nem számít(ócsóbb lesz a far-hát,SIMICSKA CSICSKÁNAK SE TARTOZUNK...)
Ki lesz függesztve...ALHÁZI-magyarok MUNKÁRA-FELHÁZY magyarkodók kalandparkba ülve is utazhatnak" a BAKAVONATON HIITELBE HOTELBA,DE MÉG A PANCSOLÓ ARÉNÁBA IS "-JEGYET VÁLTANI ajróval,vicctorra szavazni... KÖTELEZŐ
Szotyolát VENNI KÖTELEZŐ-de a vicctorra és lőrinc akadémikusss-ra köpködni TILOS!!!
Migráncsokat nem szállítunk-CSAKKK BICSKÉIG-onnantól mennyenek gyalog germániába,ott egyenek-ott igyanak,ott b...szaporán!!
ANYAORSZÁG miniszterelnöke vicctor király-és a fidess jogvégzősei,a zártosztálytársak a kolszból...haj rá magyarok,győzzön AKÁR A a Jobbik FELHÁZA...MI, A LŐRINC MEG ÉN,tovább zakatolunk-a kommenisták meg dögöljenek meg,csakkk a mi unokáink számíthatnak a túlélésre.
micfild
@advocat: Majd csak figyelj,.. oda lesznek szervezve az osztálykirándulások... etyekig fog érni és a minden évben az ország összes iskolása meglátogatja a felcsúti stadiont és onnan kisvasúttal elvonatozik etyekig.
human
@micfild: És piros nyakkendő helyett majd narancssárga nyakkendőcske fog lobogni a nyakacskákon. Itt már bármi elképzelhető.
micfild
@human: nem sokban különböznek.. piros- vagy narancssárga.. az már csak részletkérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.