Felhőszakadás miatt öt megye kivételével citromsárga, elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az egész országra csütörtök éjfélig. Szerdán estétől délnyugat felől több hullámban várható jelentős csapadék, amit dörgés, villámlás is kísérhet.

Csütörtök éjfélig az északkeleti megyék kivételével általában 10-30 mm közötti eső várható. Emellett néhol rövid idő alatt is hullhat 30 mm-t meghaladó záporeső, emiatt olyan helyek is előfordulhatnak, ahol a 24-30 órás csapadékösszeg az 50-60 mm-t is elérheti. A meteorológiai szolgálat ennek kapcsán megjegyzi, hogy májusban a csapadékmennyiség átlagosan 64 mm szokott lenni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
@Mobil123: Kezdhetünk bárkát építeni:))
Mobil123
@KERKA: "Csütörtökre, Pécs térségében olykor szakadozottabban, de többnyire erősen felhős, borongós időre és ismétlődő záporokra, esőkre van kilátás.A déli órákat követően várható Pécsett is heves záporok, zivatargócok kialakulása. Helyi valószínűsége ugyan kicsi, de mivel a körzetben nem kizárható felhőszakadás sem, ezért Pécsett is számítani célszerű rá. Általában mérsékelt délkeleti szél fúj, de zivatarok térségében átmenetileg megerősödik. Mindezek ellenére fülledt és viszonylag enyhe marad az idő.
Derűs Napot!
Aigner Szilárd " - Ne ezt küldte Nekem ! Szerintem holnap itthon maradok :-DDD
nyanya001
Úgy hiányzik, mint üveges tótnak a hanyatt vágódás.
KERKA
@nyanya001: Nem ilyennek terveztük a Pünkösdi ünnepeket. Szerettünk volna egy kis családi kirándulást a közeli erdőkbe, itthon egy kis szalonna sütést a gyerkőcökkel. Megint marad a szobafogság:((
szmeagol
Nna, akkor, h vigyünk bele egy kis politikát is!
Most jön, h "Összeszakad a Föld és az ég" (by Orbán) és kirúgja Matolcsit a 3,14csába?
nyanya001
@KERKA: Én kerti sütögetést terveztem.
zugló
@nyanya001: Köszi a képet, tehát vigyünk ma esernyőt!
nyanya001
@zugló: Az előrejelzés szerint gumicsónak, gumicsizma is ajánlott.
nezelodo
Nemá! Most már az időjárástól is rettegnünk kell nemcsak a migráktól? Ezek már annyira hülyének néznek bennünket, hogy ők mondják meg mikor rettegjek, és mikor álljak az eresz alá? Valóban rendkívüli a vihar, a zivatar a mennydörgés ebben az évszakban? Kár hogy ezt nem tudta pár éve a hatalom a március 15-i hóviharban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.