Ordítozva tört be a Portfólió szakmai konferenciájára Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője, hogy eligazítsa a bankárokat.

Póka, aki a devizahitelt következetesen sevizahitelnek, Csányi Sándort pedig Picsányinak nevezi a szerkesztőségeknek hetente megküldött emailes kirohanásaiban, most személyesen ment a bankárokhoz, és egy szerinte jogszerű véleménynyilvánítás keretében kiabált a rendezvényen.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@leszúrt rittberger: Kimentek a tankok, bejöttek a bankok (1991) ... Bejönnek a tankok, kimennek a bankok (2018)!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@TASzSz: Konyhaközgazdászok mellé meg bejönnek a kocsmaközgazdászok is, csuhajja!
TASzSz
@leszúrt rittberger: IGEN! Nap mint nap látok helyi és parlamenti politikusokat, hogy középszerű közgazdászként 8 állásban 8 db hatjegyű számból álló fizetést vesznek fel!!!
nemjoezigy
@human: Sajnos nincs benne ahogy az egyik főelőadó azt mondja a közönségnek, hogy minden rendben volt az ország pénzügyeivel amíg nem jelent meg az antikrisztus és ura. Gondlom az emút nyócévre gondolt. Vajon az ott ülő pénzembereknek, akiktől némi racionalitást el lehetne várni, nem vetődött fel a fejükben a kérdés, hogy "Ez normális?".

A válaszom: Sajnos nem, (mondjuk esetleg az antikrisztus említésénél a többi élősködő, hiéna másra gondolt) és már 'normálisnak' tűnnek!
nemjoezigy
Én meg azt mondom, szükség van az ilyen felvilágosító esetekre!
Nem azt mondom, hogy a bankárok nem tudják, hogy a bankok és így a velük "jó" kapcsolatban levők nem tudnak arról, hogy egy részt (lehet, hogy a nagyobb részt) a mások elszegényítéséből gazdagodnak, de az emberi psziché úgy működik, hogy elnyomja, önvédelmi szempontból azokat az információkat, amik nem 'kellemesek'.
Ezért szükséges, hogy többen több féle módon tálalják a NÉP nyúzóknak, hogy miket tesznek, és ennek milyen következményei vannak!
Ennek volt ez az egyik módja, egy másik módja:www.sztarklikk.hu/kozelet/kimeletlen-es-megdobbento-kijelenteseket-tett-polt-peterrol-gulyas-marton/263737
És azt hiszem rajunk a többségen a sor!
Pl a holnapi eseményre Bp-re kevesen mennek el, mert kevesen tudnak elmenni, DE olyant kell szervezni, hogy minden városban, vagy településen megjelenni egy időben a rendszerrel elégedetleneknek!
Ennek a számszaki eredménye közelebb lenne a valósághoz, és olcsóbb is lenne, mint például egy népszavazás!
Bukjon a kormány, bűnhődjenek a felelősök, kerüljön vissza/oda a pénz, ahol a valódi helye!
Desischado
@nemjoezigy: Tökéletesen igazad van! Mindenütt ki kell menni az utcára, nem csak Pesten! Én sem tudnék felmenni, de a városomban kimennék én is tüntetni! Elég volt a népnyúzásból, elég volt abból, hogy egy szűk réteg rohadt jól él, rengetegen meg nyomorognak! Le velük!
kukac50
Biztos azért jöttek össze,hogy megbeszéljék,hogy az uzsorázást bünteti a törvény,még a bankároknál is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.