Lánczi Andrással, a Corvinus új rektorával a HVG eheti lapszámában jelent meg interjú. Az új rektor, aki egyben a Századvég Alapítvány elnöke is, arról beszélt a lapnak, milyen fontos szerepe van a kormány életében a Századvégnek, illetve mik a gondolatai a politika által uralt kulturális és gazdasági életről. De a legfontosabb gondolatai a korrupcióval kapcsolatban vannak, amiről azt mondta: "Az államosítást ebben az országban nem lopásnak hívták 1948 után, a privatizálást sem szabad rablásnak nevezni 1988 után. Most is van egy szisztéma, amit kritizálhatnak, hogy korrupció, de én azt állítom, hogy ez egy politikai elképzelés végrehajtása"

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ami még szomorúbb, hogy egy ilyen szarházi az egyetem rektora!!!
Ez már tényleg a gödör legalja!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Lesz még egyszer köztársaság... de akkor ti lógni fogtok !
human
@papa.49: Hányszor hittük már, hogy ez már a gödör legalja. Hányszor hittük, hogy ezt-azt csak nem merik megcsinálni. Szerintem fogunk mi még itt ámulni és bámulni. Van egy mondás, hogy ha a színpadon pisztoly van, akkor az el is fog sülni. Matolcsi pedig nemrég tárazta be az MNB őrség új fegyvereit.
colibri
Mostmár pláne tudom, miért ragaszkodott annyira orbánc ehhez a Láncihoz és miért volt az egyedüli induló jelölt a Corvinus rektori címére.
papa.49
@magyarbakancs: Idézet ,,könyörgöm akasszuk fel,, ez a ,,Valahol Európában,, című filmben hangzott el, de ma különösen aktuális!!!
nevemnick
@egyvandor: 09:25 Írtam én mást is a következő sorba, de olvashatatlan lett... :D
human
@colibri: Arra gondolsz, hogy az ő feladata lesz az unortodox gazdaságtan és jogtudomány megvalósítása az egyetemen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.