Mint megírtuk: a napokban egy Down-kóros srácot kitiltottak egy XVI. kerületi edzőteremből, mert "egészséges" társai nem néztek rá jó szemmel.

Az edzőterem tulajdonosa is megszólalt az ügyben, Facebook-oldalára ezt írta:

Üdvözlök mindenkit a Thor Fitness tulajdonosa vagyok.

Atilláék egy hónappal ezelőtt kerestek meg és a kérdésük az volt,hogy járhatnának e edzeni hozzánk.Én igent mondtam nekik és örömmel segítettem is eligazodni nekik az edzőteremben,több alkalommal bementem amikor jöttek ha segítségre lenne szükségük.Az utóbbi pár alkalommal viszont olyan visszajelzések is érkeztek amik elmarasztalóak.

Az edzőterem egy közösség,ide edzeni járnak az emberek.Nekünk ehhez kell igazodnunk.Jeleztem a szülőknek a problémát,de kitiltásról meg szörnyű diszkriminációról szó sincs.Különösen kedvesek a vélemények amikben jellemeztek minket és az edzőtermet de nem helytállóak.Mi a maximális segítőkészséggel álltunk hozzá.

De valamit meg kell érteni:1 egy edzőterem veszélyes üzemnek számít 2 egy edzőterem közösség ahol többen végeznek munkát egymás mellett.Hiába az oktalan felháborodás és a gyűlöletkampány.A legnagyobb hiba az volt hogy maximális jószándékkal és segítőkészséggel felülbíráltam a józan ész érveit és igent mondtam nekik az elején.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A legnagyobb hiba az volt, hogy egyáltalán beengedted a srácot az elején?

Down-kóros bazmeg, nem gyilkos, ufó, vagy fertőző beteg! Nem te teszel szivességet azzal, hogy beengeded az üzletedbe, hanem ez a minimum.

Normális országokban aki kicsit is segítségre szorul, annak mindenhol lesik a szavát, segítik, kivételeznek vele, kinyalják a seggét - nagyon helyesen. Mert megértik, hogy egy sérült embernek annyi szenvedéssel kell megküzdenie nap mint nap, amennyivel egy épnek egész életében sem. De te ezt nem tudhatod, mert te lelkileg vagy nyomorék, szerencsétlen balfasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.