Körmenden két nap alatt két lakossági fórumot is tartottak a május elején megnyitott befogadótábor miatt. A másodikon, a Fidesz és a Fidelitas helyi szervezeteinek gyűlésén volt, aki a személyes tapasztalatai mellett megoldási javaslatokkal is előállt. A Nyugat.hu szerint Bebes István polgármester itt is elmondta, hogy hamisak azok a hírek, melyek szerint a migránsok bárkit is megtámadtak volna a városban. Az egész lakossági fórumot itt érdemes megnézni:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Érdemes megnézni a videót az egyik hozzászólóról. Ez Orbán kemény magja.
human
A teljes videóból pedig kiderül, hogy egyáltalán nem tájékoztatták a lakosságot, hogy mi történik náluk. Kénytelenek voltak saját fórumot összehívni, amire a polgármester nem ment el.
mariaberta
A probléma azzal kezdődött, hogy egynémely ifjú kommunista szülő gyermekének ösztöndíjat adott. Nem is egynek. Soros "Gyurkó" itt intézte el a jövőnket.
Pálinkafőző Rézüst
Soros Gyurkó és zsoldosai= zsifidesz... Ennyi..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.