Ágynak esett Orbán Viktor, idén már másodszor volt kénytelen lemondani hivatalos programjait. Ám amíg januárban azonnal bejelentették, hogy influenza verte le a lábáról a kormányfőt, addig tegnap semmit sem árultak el betegségéről – írja a Blikk.

Orbán Viktor miniszterelnök betegsége miatt törölték keddi programjait – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel – jött a hír tegnap. Az utolsó pillanatban, vagyis csak a reggeli órákban jelezték, hogy a miniszterelnök kénytelen lemondani dunaújvárosi látogatását, ahol már készen álltak a fogadására. Vagyis minden jel szerint igen rövid idő alatt alakult ki valamilyen súlyosabb tünet, amely meggátolta abban, hogy útnak induljon.

Havasi nem árult el részleteket a miniszterelnök betegségéről, viszont a  kormányfőhöz közeli körökből úgy értesültek, hogy súlyos megfázás tünetei jelentkeztek a miniszterelnökön. Azt is megtudták, hogy nem ment orvoshoz, magát gyógyítja. Sőt, nem kizárt, hogy a szerdai kormányülésen már megjelenik.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Másnapos a szerencsétlen. Szagolgassa Nárciszt, meggyógyul!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Bevitt neki a Simlicska egy slágerrádiós bacit, balról...
Pöpec
Másnapos a szerencsétlen. Szagolgassa Nárciszt, meggyógyul!
radikalisdemokratak
szerintem meggyógyíccsa magát, hiszen ő a legjobb orvos is maga meg a nép számára, s ráadásul a gyóccer is kéznél van, hisz az is ő maga a maga nem a nép számára!
.
.
a sok primitív állat meg hisz is ebben
Sziszifusz
Lehet, hogy a dunaújvárosi látogatást tudta ilyen indokkal lemondani . Ebben az esetben nem tudott a függöny mögé bújni.
Yoda69
"Azt is megtudták, hogy nem ment orvoshoz, "

Akkor nagy a baj, ha mar a tahogeci sem bizik a magyar egeszsegugyben.
karma1
@nyanya001: Szuperjo cikk, koszi!..:o))) (Hogy Te miket talalsz?...:)

Ahogy egy masik cikkben az egyik hsz-tarsunk okosan irta: Egynapos betegseg nincs! (Csak logni akaras a sulibol, melobol - ezt mar en teszem hozza).

Ez szerintem igaz, de azert van egy egynapos betegseg (szerencses esetben), ha valaki higfosast kap, bel- vagy gyomorfertozest... Azt megse mondhatja havasi, hogy a miniszterelnok osszefosta magat, mert az orosz penzugyminiszter jon ma latogatasra?
nyanya001
@karma1: Van ott videó is kettő... gyogyós gyógyszerre iszik ...
karma1
@nyanya001: Megnezem,... (elmentem folottuk...)
magyarbakancs
"Kiderült, mi verte le a lábáról Orbán Viktort"
Azt hittem ,hogy valaki leverte Orbán Viktort a lábáról.
ágimami
"súlyos megfázás tünetei jelentkeztek a miniszterelnökön"
Aha!!! Elég gyorsan kikezelte magát!!!
nemethfamily3.
Most mi van? Szórakozik a Propeller elvtárs, vagy működnek a hozzászólások? Fenemód nem szeretem, ha szemétkednek kedveskéim! Ugyan is ha van véleményem leírom, de hogy állandóan be kelljen jelentkezni azt fenemód nem szeretem! Tetszenek érteni!?
nemethfamily3.
Az orbán betegségfélére > remélem előbb utóbb rádöbben arra amikor a nyavaja rágja, hogy mit tett az országgal, aztán fenemód gyorsan rendbeteszi a rablásait, a bankos szemétségeit, stb. >> mindegy hogy közvetlenül, vagy közvetve követte el ő az a tetves szar alak amelynek nyomán a nemezet gazdasági potenciálja csak romlott! Több a szegény az ellehetlenült, mint bármikor volt az országban! Tehát vagy tesz és ez gyógyír lesz vagy > Agyő! Teljes vagyon-államosítás mellett!
Kutyuska
Érthetetlen, hogyan fordulhatott elő, hogy lebetegedett. Az istenek nem szoktak betegek lenni.
Rózsika Hatházi
@nemethfamily3.: Nem akarlak oktatni, de már másodszor látom a reklamációdat. Ha regisztrálsz van egy kis kocka, ami mellett a kérdés, hogy akarod-e, hogy emlékezzen a regisztrációra. Na oda kell kattintani.
papa.49
Az a kár hogy nem egy karó verte le a gacsos lábairól örökre))))))))))))))))))))))))
szmeagol
@Pöpec: ...de, ott hátul, a farka alatt!
idppp
Olyan betegség nincs, amiből 1 nap alatt fel lehet gyógyulni! Legfeljebb a katzenjammer, biztosan, szokás szerint, megint jól bebaszott előtte levő nap...
nemethfamily3.
A viktor, nem csupán megfázott, hanem bízom benne rá is fázott az agyament baromságaira, tehát > a nemzetárulásának a büntijének ez az első jele! A kezdet kezdete!
simmering73
Inkább a kapanyél verte volna le. Abból még tanulhatott is volna.
kukac50
Agy daganata van! nem fog meggyógyulni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.