A megújult Tények szerdán sorozatot indított a rejtőzködő (LOL) milliárdosokról, ennek első részében igyekeztek leleplezni a legendásan rejtőzködő Soros Györgyöt. "Soros György vagyonát 23 millió dollárra, átszámítva több mint hatmilliárd forintra becsülik" - jelentette be a TV2 Tények című "hírműsora" a szerda esti Tények Extrában, ahol "rejtőzködő" magyar milliárdosokról indítottak új sorozatot. A felvételen 3:18 másodpercnél hangzik el a megdöbbentő leleplezés. Azt tán hagyjuk is, hogy a rejtőzködő mennyire használható jelzőként Soros Györgyre, aki se vagyonából, se nézeteiből nem csinál titkot, és még csak azt se lehet állítani, hogy kerülné a nyilvánosságot. Inkább röhögjünk együtt a nagy leleplezésen, hogy a TV2 szerint Soros György, aki Orbán Viktor szerint a magyar hazát fenyegető legnagyobb egyedüli veszély, szóval a rettegett és félelmetes Soros György, a világ valódi ura csóróbb Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelő-polgármester-építési vállalkozó-miniszterelnöki...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
kezdődik a vakítás ezerrel ja és ha a hír igaz lenne no akkor jajj a lőrincznek.@human: hát nem tudtad hogy a mészáros leánykori neve orbán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Soros 60 év alatt 6 milliárdot tudott összekaparni Mészáros Lőrinc meg 6 év alatt 23 milliárdot?
És tőle fél Orbán? Akkor inkább Mészárostól kellene tartani.
aremy
kezdődik a vakítás ezerrel ja és ha a hír igaz lenne no akkor jajj a lőrincznek.@human: hát nem tudtad hogy a mészáros leánykori neve orbán.
human
@aremy: Nyilvánvaló, hogy Orbán strómanja, csak a NAV már Orbán kezében van, úgyhogy egyenlőre nem bizonyítható.
Azért milyen alázás Marsi Anikót nézve, hogy egyszer pletykákat kell tényként közölnie (amit maga riport is cáfol :), és bemond egy 6 milliárdos számot, ami nyilvánvalóan hülyeség. Ez is csak azt igazolja, hogy a teljes dilettantizmus, a teljes tájékozatlanság, a matematikai alapok teljes hiánya jellemzi a Habony művek TV2-jét. Távol álljon tőlem, hogy a TV2-nek tanácsokat adjak, de hogy kerülhetett ekkora hülyeség adásba? Vagy valami belső szabotázsról van szó?
Csak így tovább TV2! Ezek vagytok, ennyit tudtok!
human
Ja, és ha Marsi Anikó ezek után sem érzi, hogy vállalhatatlan a TV2, akkor innentől kezdve minden bírálatot megérdemel.
papa.49
@human: Van az a pénz amiért akár korpás is lehet a haja, csak kérdés hogy meg is kapja-e )))))))))))))))
human
@papa.49: Van egy olyan érzésem, hogy ez a nő is sírva fog nyilatkozni egyszer, hogy a TV2 hogy megalázta. Csak hát aki az ősi szakmát űzi az ne panaszkodjon, ha dolgoznak rajta.
papa.49
@human: Szerintem ez a spiné még élvezi is hogy ilyen épületes baromságokat kell elmondania, amúgy a számomra ez a nő nem riporter, sőt SOHA NEM IS VOLT AZ, a Lacikájával együtt!!!Mindig utáltam mikor meghallottam a visítását a tévében, már kapcsoltam is tovább)))))))))))))))
Bringás
Arról beszéljünk inkább, hogy a világ távolabbi részének destabilizálását kik is finanszírozzák Soroson keresztül!
human
@Bringás: A gyíkemberek, de ezt te is tudod.
human
@Bringás: Az ha az orvosod bólogat még nem jelenti azt, hogy igazad van.
Bringás
@human: Ezen a szinten mit kezdjek veled? Beszélgess magadba!
human
@Bringás: Lehet, hogy nálad ez működik. Én inkább maradok a valóságban.
advocat
Az a 23 nem milliárd? A jenkik gyakran összekeverik a milliót a milliárddal. Mert annak azért lenne értelme. De tévedhetek.
human
@advocat: A TV2 szerkesztője keverte össze. 23 millió dollár helyett milliárdról van szó. 6 milliárd forint helyett 6000 milliárdról.
Toby
Nem gondolom, hogy a fletshoothy gáztaposó vastagabb lenne, mint Soros, mert ha így lenne, akkor a gáztaposó pénzén ( magyarul: a mi pénzünkön!) is tanulnának ösztöndíjasok az eltolcsy féle közgazsági "tankönyvekből"...gyógypedagógiát és elmekórtant!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.