Zseniális videót talált 444.hu: Halász János Fidesz-szóvivő tartott egy sajtótájékoztatót, ahol megismételte a TV2 egyik, túl sok konkrétumot nem tartalmazó riportját, amelyben "offshoreozással" vádolták a Jobbikot és egy jobbik-közeli üzletembert, Forrai Richárdot.

Halász arra azonban nem számított, hogy az újságírók között ott fog ülni a sajtótájékoztató tárgya, Forrai is, aki nem hagyta magát, és szembesíteni próbálta Halászt a lejárató-propagandával. A szóvivőnek ez nem annyira tetszett, hosszas makogás után inkább válasz nélkül kivonult a teremből.

Forrai később rögtönzött sajtótájékoztatón hangoztatta, hogy nincs és nem is volt offshore cége. A videón a kínos jelenet 4:00 perctől látható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ilyen az amikor valakit hazugsagon kapnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Nem számít már hogy igaz - e a történet, csak legyen történet, amit a fidesz dob be a közbeszédbe. A védekezés és a cáfolat mindig silányabb, mint a szóvivők által előre megszerkesztett besározó szöveg. Ezt a Forrai nevű úriembert lehet megvédi majd egyszer egy bíróság, a hamis állítás visszavonására kényszerítik majd a fideszt, de addig a jobbikot ezzel és majd holnap egy másik hasonló rágalommal ellehetetlenítik / vagy még erősebbé teszik , ezt még nem tudjuk /Jó fizetést kaphatnak ezek a szóvivők, hogy képesek erre az aljasságra. Nem véletlenül váltogatják őket.
A KÉTELY erősebb érzelmi hatással bír, mint a valóság visszatükrözése, vagy egy védekező jogi lépés.Hónapokig lehet pufogtatni a rágalmat , beleivódik a lakosság emlékezetébe, szinte kitörölhetetlenül.
Aki Én
Ugye láttunk már hasonlót Juhásszal, mikor a bátor KDNPöcsös hagyta faképnél, mikor szembesíteni próbálta a hazugságaival.
Sok mindent elárul ez a videó. Elsősorban azt, hogy a fidesz gyengén felépített hazugságait, még ők maguk sem képesek megvédeni.
Ezért van az, hogy a saját lejáratás központú médiumaiban jelennek meg ezek a hírek, mert ott senki nem tudja megcáfolni, hiszen nem kérdezik a másik felet.
De miért is kérdeznék, hiszen nem jó ha kiderül az igazság.
Ezért is van az, hogy az igen ritkának számító vitaműsorokban rendre alul maradnak a fideszesek. Lásd a közelmúltban a túltanult rezsibiztost.
Hú de nagyon szánalmas volt ez a videó... :))
De a szekta ebből sem von le semmilyen következtetést. Pedig ennél egyszerűbb szemléltetés már nem lesz.
namihami
Sajtótájékoztató? Nem, kinyilatkoztatás.
Én ezt mondom és a tömegnek kuss, mert csak nekem lehet igazam. És ha valaki ellent merne mondani, arra rá fogjuk küldeni a Parlament most megnövelt számú őrségét. Nehogy már azt higgye valaki, hogy azoknak nincs semmi feladatuk. Védi az igazságot, mármint azt, amit mi mondunk annak.
Maxipocak
@gyuszka: meg a hazug, mocskos tetű, ingyenélő, hazaáruló férgek.
Maxipocak
@Maxipocak: a politikusokra gondaltam B+! Elsősorban a kormánypártiakra!
Szomjankórász
Ez a (zavarosban) Halász ó, mekkora suttyó!
Csibészeltethető rusnya palotapincsije orbáncnak, hogy a szopornyica vinné el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.