Csúnyán felrepedt a szája egy idős hölgynek, akit a 7-es busz megállójában se szó, se beszéd ököllel arcon vágott egy idegen – írja a BorsOnline. Időközben a tettest elkapták.

Az eset vasárnap délelőtt történt a Keleti pályaudvarnál. A 7-es busz megállójának környékén szokás szerint sokan voltak, egy fiatal pár is arra biciklizett.

"Mellém került egy néni, aki a buszáról szállt le és velem egy irányban elindult sétálva. Szembe jött egy 170–180 centi magas, 100 kiló körüli férfi és minden jel nélkül ökölbe szorította a kezét, felhúzta vállmagasságba és ki-ütötte a 78 éves nénit" – írta közösségi oldalán az eset után a biciklis pár hölgytagja.

Az asszony azonnal összeesett. A szemtanú kirúgva maga alól a biciklit, az idős nő segítségére sietett. 

Amíg a nénit leültettük, az elkövető lazán elsétált a buszmegállóba és várni kezdte a buszt. Senki nem tartóztatta fel a férfit, viszont a kamerák megörökítették az elkövetőt. A BRFK súlyos testi sértés miatt nyomoz.

A rendőröknek sikerült azonosítanuk S. Kálmánt, és meg is találták Károly körúti lakásán. Kedd hajnalban, két óra előtt elfogták.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
15 év, csak hogy jól is érezze magát.
eugen4402
78 éves idős hölgyet leütni elismerésre méltó teljesítmény. Remélem letartóztatáskor barátságosan vállon veregették. Gumibottal. Jó sokáig...
Jozefina
Félelmetes, hogy naponta nem egy, hanem több eset olvasható különböző hírekben!!! Most akkor kitől kell félnünk??? Minden alkalommal migráns jön velünk szembe!!! ???
qrfly
nyugi Olvtársak!!

lehet, hogy a fószer egy "kormányzati bérlistákon nem található " beosztásra hajt!!!

ps: én CSAK AZT nem értem, miért késik a hír ,miszerint fogmosás közben szörnyethalt a cellájában ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.