Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség a V. Áron Sebestyén ellen pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyó nyomozást – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a BRFK.

A fiatalember, aki korábban egy ideig a Fidesz ifjúsági tagozatának volt az elnöke, tavaly februárban bukott le, miután a Keleti pályaudvarnál megpróbált beváltani egy hamis 100 euróst. A pénzváltó észlelte, hogy a pénz hamis, és bár V. Áron el akart menekülni, a rendőrök elfogták.

A Fidesz akkor közleményben nyomatékosította, hogy a fiatalembert már 2012-ben kizárta soraiból többek között tagdíjelmaradás miatt, és cselekedeteiért semmilyen felelősséget nem vállal. Ezzel szemben az internet nem felejt és több olyan kép került elő 2012 után is, ahol vezető fideszesekkel mutatkozott a hamis pénzzel lebukó férfi.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
az út szélén hagyták.
már a maffiózókban se bízhat az ember.
Hellcat
@pbalage: Nem volt elég fontos ahhoz hogy kimossák a szarból...eltolcsy egy valag pénzt osztott a haveroknak...jófiú...meg is ússza...ez a pitiáner senki csak egy hamis 100 euróssal próbálkozott...ráadásul még annyi esze se volt, hogy ha lebukik reflexből rávágja, hogy "bazdmeg akkor engem is átvertek!!!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.