Hazaengedték a tanárverő család tagjait, miután felfüggesztett börtönbüntetést kaptak – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az asszony és testvére a hét elején támadt a pedagógusra az egyik XX. kerületi általános iskolában.

A történtekről az iskola biztonsági kamerája felvételt is készített. 

A megvert pesterzsébeti tanárnő a  támadásról azt mondta, a bántalmazóinak nem tőle kellene bocsánatot kérniük, hanem a saját gyereküktől.

Annak a kisfiúnak viszont tönkrezúzták a szülei az életét

- mondta.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Nem az első és sajnos nem az utolsó!Undorító hogy ezeknek mindent lehet !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zolee75
Nem az első és sajnos nem az utolsó!Undorító hogy ezeknek mindent lehet !
Aki Én
Az nem derült ki, hogy mennyi időre lettek felfüggesztve, de ez a tetves fajta egy hetet sem fog kibírni balhé nélkül. Mi történik az ilyen aljadéknál, ha valós sérelem éri?
nezelodo
Könnyen megúszták ezek a temperamentumos, gondos szülők a hagyományápolást. A tanítónőnek remélem lesz annyi esze, hogy tudja, hogy ezzel nincs vége, és vigyáz magára. Ismerjük, hogy mennyire nem tűrik az ellentmondást ezek a nemzettársak.
Strong
...ezt nem értem..és ez jogerős?
minimum 6 hónap letöltendőt nekik...

fellebbezés? Polt Péter? emelt fő?
magyarbakancs
Ezek az új Magyarok az ,az a cigányok.
Ezeknek mindent szabad.
10 évre ítéltem volna az anyát és a testvérét.
perfekt
Helyben vannak a migránsok,szerte- szét kis országunkban--és a a védelmezőikkel tele vannak a pozíciós helyek-a kormány tagjai között -és ma már a rendőrök is" felzárkóztatják" őket-az igazságszolgáltatásról nem beszélve.Úgy-hogy-így.
Január
A börtönök tele vannak. Az "önjelölt igazságtevők" között büntetett előéletű is volt. Ő is csak felfüggesztettet kapott, az az semmit, ezért olyan bátrak...
Milyen állampolgárokat akar a hatalom? Ezt el kellene döntenie! Megnézhetik majd, ha tanárhiány lesz az országban a tanárképzés ellenére. Ki fogja nevelni az ifjúságot ilyen körülmények között? Mit tanulnak így a gyerekek? A gátlástalanságot, hogy azt csinálhatnak, amit akarnak.
Ki védi meg a tanítókat, tanárokat? Nem kellene már példát statuálni, hogy befejeződjenek az önbíráskodások? Csak a fene nagy polkorrektség, ami uralja az országot. Hová fog ez vezetni, vagy mindegy, mert a hatalomképviselői távolélnek ettől, megvédik őket az ilyen-olyan őrző-védőszervezetek a többi pedig védje meg magát, ahogy akarja.
Borsodi
Lényegében csoportosan előre megfontolt szándékkal verték meg,de mivel ezek a szerencsétlen emberek akik 50 éve nem tudnak be illeszkedni a normális emberek közé mert állatok módján élnek és viselkednek,azokat is kiközösítik maguk közül akik becsületesen élnek.Börtönben a helyük.Ha egy fideszes politikust vernek meg, akkor is megúszták volna ennyivel? Biztos hogy nem!
Designer
Ez volt a pedagógus napi megemlékezés?! Köszönjük Retkek!!!
Veleda
nem tudok eligazodni a magyar igazság szolgáltatáson. Mert.: adva van egy kiskorú cigány gyerek aki ellop egy 130 forintos kakaós csigát, ezért kap másfél év börtön büntetést.
Ezek az elkövetők előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett garázdaságért kapnak egy ejnye-bejnyét, felfüggesztettet. Mindezt elkövették egy közszolga ellen, egy iskolában, a gyerekek szeme láttára. Ez a tettük borzasztó romboló hatású. Megfélemlítették az iskolában a gyerekeket a pedagógusokat, a szülőket. Ez borzasztó!
Mézike
@Január: Igazad van!
A kormány tehetetlensége így csapódik le. A lányom is kapott egy taslit, igaz ő ápolónő. Egy merev részeg ugrott neki a sürgősségin. Mióta bezártak a detoxok őket is ide viszik. A mentősök, és két doki alig tudta megfékezni. Mikor kijózanodott neki állt feljebb.
Mangu
Ha az ítéletet hozó bírót pofoznám meg, hány évet kapnák, nem felfüggesztve?
F_Viktor
@Veleda: Írod:
"nem tudok eligazodni a magyar igazság szolgáltatáson."

Azért történhet meg, mert Magyarországon 2010 óta hiányzik a jogállamiság.
Nem véletlen, hogy orbán legelőször is a bírói kart, majd az AB-t kebelezte be, ezzel készítve elő az állam irányította lopást.

Míg 2010 előtt egy harmadéves joghallgató 85 százalékos biztonsággal "tippelte" meg egy büntetőper bírói ítéletét, addig 2010 után erre esélyük nincs.
Elég megnézni, hogy egy másodfokú bíróság ellentétes ítéletet hoz, mint az elsőfokú döntés.
Veleda
@F_Viktor: Igen, tökéletesen igazad van. Magyarországon hiányzik a jogállamiság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.