A Romnet hosszú ideje kutatja a fideszes országgyűlési képviselő és miniszterelnöki biztos Farkas Flórián iskolai karrierjének homályos részeit.

A kutatás akkor kapott új lendületet, amikor néhány hónapja kiderült, hogy a roma politikus parlamenti önéletrajzában megadott információk csak részben feleltek meg a valóságnak. Ott azt írta, hogy 2005-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett politológusi diplomát, majd 2006-ig óraadó tanárként is dolgozott a karon. Valójában nem volt az egyetem oktatója.

A lap az év elején érettségi találkozót szervezett Farkas gimnáziumi osztálytársai számára, de senki sem jelentkezett az eseményre. A legfrissebb kutatások Farkas Flórián általános iskolai éveit vették górcső alá, és egészen meglepő eredményt hoztak.

A Romnet szerint a politikus 20 évesen fejezte be az általánost Dunaújvárosban, a Földes Ferenc Dolgozók Iskolájában. Az általános iskolai tanulmányait befejező okiratot 1977. június 9-én állította ki az intézmény, vagyis 20 éves volt, amikor általános iskolai tanulmányait befejezte. A Romnet szerint ez az intézmény egy börtön oktatási intézménye lehetett.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
... s közben a kölyke a 3. osztályban abból élt, hogy ha nem csicskáztok magyarok, hívom aput a 8-dikból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@sgyuri2003: Szerintem erről az ügyről nincs elég információnk!
eszegfu
@Bringás: 12:28 Nem tisztelettel kedves @Bringás!! Te irtad, hogy a liberalizmus = fasizmussal, mire én válaszoltam, hogy ha valami kifli, az akkor nem zsömle, majd Te drága háromkerekü@Bringás: a krumplistészta az mindig krumplistészta... erre most megint ellentmondasz Magadnak: hogy én nem hallottam még olyanról, hogy "valaminek az elnevezése nem fedi a tartalmat"?! Hát kérem, tisztelettel @Bringás: most krumplistészta, vagy mifene?!
Bringás
@eszegfu: Kádár mondta, hogy a krumplileves legyen olyan mint a krunplileves. Nos, ha liberalizmusnak nevezzük, akkor ez az eszme ne bélyegezzen meg egyeseket és cimkézzen és engedje szabadon elmondani a véleményeket. Épp ezt a funkcióját nem teljesíti, így a liberális név fasizmust takar!
eszegfu
@Bringás: Látom, hogy ez a 48 megválaszolatlan dolog teljesen "szétkergeti" az agyadat!!
Magad sem tudod milyen hülyeséget válaszoltál most!? Ha a "liberalizmus...mint eszme ne bélyegezzen meg egyeseket...engedje szabadon elmondani a véleményeket", akkor Te az ellenzéket miért bélyegezed meg "libsiknek"?! Szerintem irjál esszét, de lehet egy novella is, ahol kifejted ezt a "liberalizmusos fasizmust"... Tán még Matolcsy valamelyik alapitványa ki is adná, nem kellene magánba pénzt ölnöd bele!
Bringás
@eszegfu: Majd Matolcsy megírja! Egyébként ahol tilos valamilyen történelmi eseményt tagadni, ott nincs szólásszabadság!
bundi
@Bringás: mégegyszer mi is a liberalizmus?...kedves @Bringás: tudod te...nem vagy olyan aki nem ismeri a netet...@Bringás: @Bringás: @Bringás: mondd mi is a válasz amire te szitokszóként hivatkozol?...
"a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus...A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe."
ez olyan csúnya dolog lehet?...
@Bringás: hen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.