A 3-as metró megérkezett prototípus szerelvénye nem új, hanem felújított – állította Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

A szerelvény darabjainak túlnyomó többsége új, de nem mindegyik, nem raktáron elfekvő szerelvényt szállítottak le, joggal nevezhető felújítottnak – mondta Tarlós István.

Hatósági megállapítás szerint törvénysértés nem történt – közölte a főpolgármester.

Tarlós István elmondta azt is, hogy a 3-as metróvonal rekonstrukciós munkáinak megkezdésében csúszás lesz, ez 45 nap és 6 hónap között ingadozhat. A felújítási munkák a tervek szerint novemberben kezdődtek volna.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Bringás: mi van ha már valaki jobban hisz a saját szemének (egyébként a helyi szakembereknek is) az liberális???
Ez már vetekszik azzal az elképesztő tudatlansággal, hogy imádott félistened konzervatívnak hazudja magát! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@RonaGyuri: Annyit olvastam, hogy automata vezető nincs benne és két sofőr kell! Ha úgy nézem a kormány ezzel munkahelyeket teremtett, míg az Alstrom elvett! :-) Na?
RonaGyuri
@Bringás: elképesztő te ezzel még dicsekszel is! =))
Bringás
@RonaGyuri: Bizony! Milyen bölcs előrelátás!
namihami
@Bringás: Megint igazad van. A Putyinnal tényleg jó jóban lenni, hiszen Ő tömi Magyarországot pénzzel, a tőle kapott pénzből tudunk egyáltalán talpon maradni, sőt, a gazdaság fejlődésének mára 1,5%-os (???) eredménye is kizárólag a tőle származó pénzből van.
Nemúgy az a szemét Únió, amelyik csak elszedné minden, nehezen kapott pénzünket olyan ostoba szerződésekkel amire csak ráfizethetünk. Tőlük bezzeg soha egy fillért nem látunk, nemúgy, mint szeretett Putyin-bátyánktól.
Ezért jó, ha ilyen éber szemek, mint a Tied is, állandóan résen vannak és gondosan ügyelnek az érdekeinkre.
kukac50
Tarlós azt csinálja amit Viktor mond Neki!
bundi
@Bringás: de nem is működik...meg elavult is...meg idétlen...kényelmetlen, és korszerűtlen... garancia sincs annyi rajta...a hülyének is megéri...illetve csak annak éri meg...egyébként ha utánaolvasol rájössz hogy árban kb ott van a francia is...de főleg a cseh...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.