A hét elején jogerőssé válhat: felfüggesztett börtönt kapott drog­ügyé­ben VV Aurelio. A Borsnak azt mondta, nagyon hálás az életnek, és ezentúl a drog ellen kampányol majd.

Megúszta a letöltendőt Aurelio

Egy év két hónapot kaptam, két évre felfüggesztve. Isten mellettem van. Gondolom, most az ország negyede hőbörög majd, a háromnegyede meg velem örül, de ezt is elfogadom. Megkönnyebbültem, mert nem vagyok börtön­töltelék. Megbántam, amit tettem, nagyon sajnálom. A következő években a drog ellen kampányolok, újra járom majd a szórakozóhelyeket, és elmondom a ta­pasztalataimat. A vége ugyanis teljes anyagi csőd. Az ötszázerzres bírságot is befizetem. Két éven át meg olyan leszek, mint egy angyal. Bekötöm magam a kocsiban, nem állok rokkanthelyre

– sorolta Aurelio.

Meggyőződésem, hogy ebben a nehéz időszakban az édesapám is mellettem volt. Hiszek a lélekvándorlásban, a szel­lemekben. Biztos vagyok benne, hogy apám ott volt a bíró gondolataiban, a fejében, amikor ítéletet kellett hoznia. Előtte és utána is elmondtam vagy százötven Miatyánkot. Nagyon hálás vagyok, hogy így alakult. Én tanultam a hibáimból

– tette hozzá.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
És két év múlva ott folytatod ahol abbahagytad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@simmering73: Hamarabb vissza fog esni a két év az nagy idő.
Clavigo
Ez az ecsetfejű retek cigány ,,kinek fogja elmondani a tapasztalatait ?? Meg milyen tapasztalokról fantáziál ez a hulladék ??? Bebukott,,rohadt dealer...Felfüggesztett jár a kis buzinak...??
Clavigo
Anyádnak se felejtsd el megigérni,...,hogy télen nem fog esni a hóó.. ..Vagy kínáld meg egy ""csíkkal""...görény.
papa.49
Két napot nem fog kibírni, de dajkálják a szervek, vajon miért???
namihami
@papa.49: Mert a ""8osztályosflóri"" mellé kell még egy -két ilyen díszcigány, akikről el lehet mondani, hogy : Na ugye hogy mi nem is vagyunk rasszisták. Ennyi befektetés igazán megéri, hogy lássa a Fidesz-szavazó, hogy milyen humánus az ő vezetése.
Ráadásul ugyanezen cselekedet az ő köreikben ugyanúgy megtalálható, akkor mire pattoghatnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.