A 444.hu olvasója szúrta ki, hogy Földi László abonyi KDNP-s országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozata komoly laptop-mániáról árulkodik.

Földi 2006 és 2014 között Cegléd polgármestere volt, 2010 óta pedig a térség országgyűlési képviselője a parlamentben.

A vagyonnyilatkozatát böngészve kiderül, 2014 óta megsokasodhattak a teendői, mert hirtelen négy laptopra is szüksége lett. 

1,6 millió forint közpénzből négy laptopot vett magának (?) egy KDNP-s képviselő

Az elsőt mindjárt a választások után néhány héttel, 2014 májusában vette 700 ezerért. Az ára alapján a gép valószínűleg egy csúcskategóriás Lenovo lehetett. 

Októberben Földi újabb Lenovo notebookokat shoppingolt további 900 ezerért. De ez még nem volt elég, természetesen nem hagyta ki a képviselőségéből adódó egyéb lehetőségeket sem:

igényelt iroda- és lakáshasználatra is támogatást, üzemanyagkártyát, vásárolt egy 105 ezer forintos nyomtatót, routert, dokkolót és görgős széket is.

Pedig Földi László a vagyonnyilatkozata alapján nem tűnik szegénynek: ceglédi családi háza mellett a város környékén három nagyobb teleknek is a tulajdonosa, 66 ezer négyzetméter alapterületű szántót és gyümölcsöst művel, mellette pedig 11 milliós banki hitele és 6,7 millió forintos betéti megtakarítása is van.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na, ezekre a cuccokra kell majd ráállni az akasztófa alatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Veleda: Tedd a tudodre a kezed: ha a torveny engedi, hogy legyen benzinkartyad, pesti lakasod videki irodad, es erre mindent fizet, a villanyszamlatol a takaritonoig, akkor hulye lennel otthagyni, mert akkor azt mondanak Rad, hogy nyamnyila, elhetetlen vagy, majd hozunk egy olyan cimbit, aki kihasznalja az osszes torvenyadta lehetoseget...
Hat eppen ez a borzalmas: mindent beleirtak az alapkatyvaszba, a mentesseguk moge bujva lopnak-csalnak-hazudnak, mert a fenti muveletek TORVENYBE VANNAK IKTATVA! Igy lehet azt mondaniuk, hogy torvenyesen jarunk el, nincs korrupcio! Es ez ordogi!
sokanvagyunk
@nusika: "A törvényeket kellene megváltoztatni..." - nagy egyetértésben mindahányan ők hozzák meg ezeket a kiváltságokat.
nyanya001
Ezk a gyalázatosak költik mindenre a közpénzt
erre meg nincs és elönti a településeket a kost, itt van a nyár, a kánikula,
jöhet dögvész, fertőzés, ezeket semmi nem érdekli, lényeg, hogy ők jól élnek.
Gémesi György: azonnali előlegre van szükség a szemétszállítás fenntartásához

Ha nem kapja meg sürgősen a működéshez szükséges forrást a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt.-től a gödöllői központú Zöld Híd Régió Nonprofit Kft., július 1-jétől a katasztrófavédelem veheti át a szemétszállítási kötelezettséget, mert a kft.-nek elfogyott a pénze - mondta egy sajtóbeszélgetésen Gémesi György, az önkormányzati tulajdonú közszolgáltató társulás elnöke, Gödöllő polgármestere (Gödöllői Lokálpatrióta Klub).
www.pestmegyei-hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=gemesi-gyorgy-azonnali-elolegre-van-szukseg-a-szemetszallitas-fenntartasahoz

Mert ennek a degeneráltnak ezt is államosítani kellett !
Ja, persze a papa a szemétbizniszben látja a még jobban meggazdagodás lehetőségét.
Veleda
@karma1: 10.00.Igazad van, csak én vagyok ennyire értetlen, hogy mi a f@sznak valakinek pesti lakás, amikor a lakása és a fogadó irodája Abonyban van.
karma1
@Veleda: A titok ecceru: mert penzt lehet lenyulni erte! Te is becsuletes vagy, azert nem ugrik be elsore ez Neked, de en mar elegge kivulrol, jol ralatok ezekre a dolgokra...:o)))
Csodálkozó
KDNP = NNNP = Nemkeresztény Nemdemokrata Nemnép- Pszeudopárt.
Tagjai: kapzsi megélhetési műájtatos álkeresztények, akik vizet prédikálnak, bort vedelnek.
Dőzsölnek a közpénzből, a népet sanyargatják.
Emlékezetem szerint Krisztus - akire oly gyakran hivatkoznak - nem pont ezt hirdette.
Korbáccsal verné ki őket ma a templomból és a parlamentből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.