Juhász Péter, az Együtt alelnöke kedden meghívta Polt Péter legfőbb ügyészt egy munkaebédre.

Juhász Péter szerint Matolcsy Györgyhöz hasonlóan laza, informális, keretek között tudnák átbeszélni az ügyészséget is érintő folyamatban lévő peres ügyeket, nyomozati eljárásokat. Kiemelten fontosnak tartja, hogy tájékoztassa Poltot a Rogán-Portik-ügyben megfogalmazott vádak részleteiről, az ügyészségi eljárás megindításának szükségességéről. Az Együtt alelnöke azt mondta, a maga részéről ezzel kívánja elősegíteni az ügyészség munkáját, a nyomozások előrehaladását.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Polt elvtárs nem fogja elfogadni az ebéd meghivást,
mondván, hogy nem éhes...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Polt elvtárs nem fogja elfogadni az ebéd meghivást,
mondván, hogy nem éhes...
human
Hátha Mészáros Lőrincz is arra jár, ahogy szokott, évletlenségből.
human
Kezdem megkedvelni ezt a Juhász Pétert :)
karma1
Hat most csalodtam benned, Propi! Mar Te is kezded? Szenzaciohajhasz vagy a semmire? A cim, amit adtal a hirnek, azt sugallja, mintha Juhasz Peter az MNB elen ohajtana eltolcsi helyebe lepni!
Hat nem! Kizarolag azt szeretne elerni, hogy polt petya NE csusztathassa ezt az ugyet a fiokba, ne hivatkozhasson semmilyen zavaro korulmenyre...
Ugye, maskor majd erre is gondolsz, Propi?

(A kisbetuk nemely sejthalmaz emlitesekor NEM a veletlen muve!)
human
@karma1: Szerintem félreértetted. Volt ugye az a kép amin Matolcsy együtt ebédelt a főügyésszel pont azután, hogy feljelentést tettek valamelyik alapítvánnyal kapcsolatban. Na ezen a képen kíván most Juhász helyet cserélni Matolcsyval. Nekem a címről elsőre ez ugrott be.
Toby
Peti! Ha már összefutottatok, a nevemben rugadald le a veséit ennek a mocskos, maffia-ügyvédnek!
karma1
@human: Nem , en pontosan tudom a kuszaszem-polt ebedet, de ebben a cimben azert nem ez jon le , mert csak ugy mondja, hogy Juhasz Peter kuszaszemet akarja felvaltani. Persze, kesobb kiderul mar a szovegbol, hogy HOL? (az ebedloasztalnal, a polttal valo targyalasnal, de ha csak a cimet nezed, akkor elsore mas jon le. (Mi van? Juhasz Peter kuszaszemet akarja valtani? Hol? az MNB elen? Persze, a cikk elso soraban mar kiderul minden, de en utalom a feleslegesen szenzaciohajhasz bulvarcimeket! Mert ez a tipikus esete annak!)
eszegfu
@karma1: Én csak azért nem estem bele ebbe a "csapdába", mert a fb-on bejelöltem Juhász Pétert "követem", igy ha valami történik, kapom az üzenetet. Nekem nincs benne a fejemben, mint @human- nak...sajnos...
karma1
@eszegfu: Varj, en tudom, hogy mi tortent polt es kuszaszem kozott, nem is olyan regen, de ha ezt latod leirva, hogy : "Juhasz Peter Matolcsy Gyorgy nyomdokaiba lepve", akkor elsosorban NEM az ebedre gondolsz, hanem kuszaszem MNB-s allasara... Jovanna, hagyjuk a fenebe, mar ejfel van...:o))))
eszegfu
@karma1: Rendben, hagyjuk... Próbálj meg pihenni, jó éjt!
karma1
@eszegfu: Koszike, megprobalom...:o)))
eugen4402
Nagy kő esett le a szívemről. A címből azt hittem, hogy Juhász is személyesen akarja aláírni a bankjegyeket, hogy ha már magáévá tette őket, nehogy valaki lopással vádolhassa. Elég, ha megmutatja: ez az enyém. Rajta van a nevem is, nem látják?
Kutyuska
@eugen4402: Vagy esetleg Juhász is előadást tart a piros pöttyös seggű gyerekekről.
eugen4402
@Kutyuska: Az csak úgy lenne hatásos, ha Lázár is az asztalnál ülne, és veszettül forgatná a szemeit, mint a Matolcsy-haknin tette. A nézők meg őrült zavarban voltak, nem tudták, mikor kell nevetni...
Kutyuska
@eugen4402: Nagy mutatvány volt, tetszett Lázár kaján vigyora, rajta volt az arcán, mit gondol kuszaszemről.
Kutyuska
@eugen4402: Még valami. A parlamentben is érdemes Lázárt figyelni,amikor Orbán mondja a hülyeségeit. Élvezi, hogy hülyét csinál magából a fél-ázsiai.
eugen4402
@Kutyuska: Felejthetetlen látvány volt... Most, hogy említetted, élek a gyanúperrel, hogy Orbán is leginkább a piros pöttyöket jött ellenőrizni Alizka alfelén. Nehogy má' a kórház valami pöttytelen csecsemőt akarjon rájuk tukmálni...:-)))
Kutyuska
@eugen4402: Fontos, hogy meglegyen a pötty, ez a pedigréjük.
eugen4402
@Kutyuska: Nem árt alaposan megvizsgálni a felségjelzésként is funkcionáló pettyecskéket, mert állítólag a Soros utasítására már hamisítják is. Azért jobb így, hogy a csecsemők a fenekükön hordják a megkülönböztető jelzést, mintha az arcukon éktelenkedne az a durva szem-aszimmetria. Ki merne bemenni egy Szülészetre, ha minden újszülött egyformán rossz szemmel nézne a látogatóra..?
human
@karma1: Nekem azért nem az ugrik be a címről ami neked, mert Juhász Péternek esze ágában nem lenne az MNB-ben bármilyen posztot betölteni. Ő is tudja, hogy oda pénzügyi végzettségű ember kell. Szóval annyira abszurd volt a te verziód, hogy ezért nem is gondoltam ilyesmire.
human
@eugen4402: Matolcsy MNB-s kinevezését is érdemes megnézni, de a teljes verziót. Ott is vannak érdekes megmozdulásai amíg várják Ádert, hogy belépjen a terembe.
Lázár pedig a nevető harmadik nyugalmával vigyorog ütődött kormánytársain és az adózó embereken. Ő pont jó helyen érzi magát. Nincs túl magasan, hogy börtönbe zárják, de elég magasan van ahhoz, hogy megszedje magát.
eugen4402
@human: Valami rémlik, eltévedt szegény, vagy valami hasonló baki volt...
Mint régen az a rendőrtábornok, aki begyalogolt a szekrénybe. Lázár tényleg optimális poszton dekkol. A csütörtöki fellépéseivel hosszú ideig biztonságban érezheti magát, hacsak ez a Spéder-ügy el nem sodorja...
human
@eugen4402: Nem, én az elejéről beszélek. Matolcsi ott áll és izeg-mozog, majd a balján álló társának odabiggyeszt egy "Na mit szósz, hogy mik lettünk!" nézéssel. Mint egy ötödikes. Itt is van:
youtu.be/Bb8DQ6o8-GI?t=1m12s
human
@eugen4402: De itt egy best of is a erről a gazdasági "zseniről".
www.youtube.com/watch?v=rzBtku9bk64
Törölt felhasználó
juhász az egyetlen akinek van fasza ehhez a játékhoz...:)
Desischado
Bárcsak Juhász lenne a vezéralakja az ellentábornak! Őt követnék sokan!
eugen4402
@human: Jaj, hát ez egy földönkívüli..!!! Megnéztem, nekem Áder arcjátéka tetszik, amikor egy pillanatig kiesik a szerepéből...
human
@eugen4402: Tényleg olyan, mint Mr. Bean :)
kukac50
Juhász jobban teljesít mint Polt Péter!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.