Miután olyan volt a labdakezelésem, mint Puskás Öcsi felcsúti szobrának. (Bocs, az övé - mármint a szoboré, ami ugye köztudottan egy fém tárgy- kicsit jobb.) Így aztán nem is értek hozzá. Fogalmam sincs a tizenhatosról, a tizenegyesről, mint ahogy -bár korábban többen magyarázták már- nem tudom azt sem, hogy mi az a les például. Ez az egyik ok.

Feltöltő: the jaszaic
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Az Aranycsapa tagjai forognak a sírjukban.
Bringás
Meg kell mondjam, én sem szeretem a focit. Nem is néztem eddig, valahogy nem kötött le, hogy kétszer 11 ember egy felfújt marhabőrt kerget!
Na, azt átértékeltem magamban, amikor megtudtam, hogy a fiaink ekkora fegyvertényt hajtottak végre és megnéztem a meccseket, rekedtre ordítottam magam és büszke voltam rájuk és a magyarságomra!
Köszönöm ezt az érzést, amit kaptam tőlük!
colibri
Nem titok, nem szeretem a focit. Ezután sem fogom. Nem vagyok fidess-hívő, akit mindenről meg lehet győrzni, meg annak az ellenkezőjéől is.
the jaszaic
colibri! Engem sem a Fidesz fizet, hogy írjak. Vagyis de, mert egy fillért sem keresek a blogolással :) , éppen ezért nem is nekik hittem meccsnézés közben, hanem a saját szememnek. Talán épp ezért éreztem ugyanazt, mint Bringás. És kedves Nil: - most kicsit olyan, mintha volna rá esély, hogy az elkövetkező néhány év megmutassa: - nem kell az Aranycsapat tagjainak forgolódni abban fránya sírban. Talán most akad rá némi esély. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.