Felpörgette a munkaközvetítők forgalmát a Brexit népszavazás, sok magyar ki akar jutni Angliába még mielőtt bezárják a kaput.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Gondolom a munkaközvetítők nem reklámozzák, hogy a brexit szavazók neki mentek a kelet európai munkavállalóknak mert őket hibáztatják most mindenért?
Hellcat
Arról se nagyon van szó, hogy a brexitben nem a migránsok számítottak hanem a kelet európai gazdasági bevándorlók...magyarok lenygelek stb..na most ezzel a szavazással azt érik el, hogy még többen oda mennek...bravó. Kis hazánk meg egyre fogy és elöregedik...
libellle
@Hellcat: Erthetetlen, ugyanis azoknak is menni kell akik ott vannak. Legalább 90 % -nak.Ne legyen igy de hát ezert szavaztak a brexitre azok akik igy szavaztak
Hellcat
@libellle: Ja a sok nyugger "LÉPJÜNK KI" mert régen jobb volt...persze baszki mert fiatal volt...Idehaza is ez a mentalitás.
karma1
A magyarok reszerol ertheto, de nehogy sokkal nagyobb legyen a koppanas... Ez a borzaszto, hogy otthon nem lathatnak eredeti BBC hireket, amibol nagyon gyorsan kiderulne, hogy a lengyeleket mar vegzaljak. (A magyarokrol meg egy szo sem volt, de nem hinnem, hogy kihagynak oket. A lengyelek is nagyon jo munkasok, szakkepzettek is, de sokkal tobben vannak, mint a magyarok).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.