A baloldal csak balhézni tud – reagált a Fidesz-frakció szombaton délután PM és az Együtt pár órával korában kiadott közleményeire.

A Városligetben Magyarország minden eddiginél nagyobb közparkjának rekonstrukciója indul el, a hatóságok pedig a munkálatok folytatásához szükséges törvényes rendet őrzik jogszerű eljárások keretében, szemben a baloldallal és aktivistáikkal, akik "csak balhézni tudnak és drogtanyákat vesznek védelmükbe" – írták.

Hangsúlyozták: a Városliget szebb, zöldebb, fásabb lesz, a főváros legszebb parkjává válik, a parkban kevesebb beton és több zöldterület lesz; emlékeztetnek arra, hogy a terület fejlesztéséről Zöld Liget néven fórumsorozat is indul, "ahol lehetőséget biztosítanak a vélemények kifejtésére, politikai hisztéria nélkül". Ha a baloldalon múlik, akkor Budapesten semmilyen fejlesztés és felújítás nem történt volna az elmúlt években: kormányzásuk alatt hagyták lepusztulni a Városligetet és a főváros más természeti, építészeti értékeit is – jegyezték meg.

Szombaton jelentette be a PM, hogy hivatali visszaélés gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Városligettel kapcsolatos birtokvédelmi határozat miatt.

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja korábban közölte, hogy Szelényi Zsuzsanna országgyűlési képviselő írásbeli kérdéssel fordul Pintér Sándor belügyminiszterhez az ügyben, hogy "miért tétlen a rendőrség a bőrfejű magánhadseregek önbíráskodásával szemben".

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az is érekelne, hogy ki, mekkorát szakít a ligetes betöntengerrel, mert erről tapintatósan nagy a csend!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenalena
@Mirabilis: pár "építésük" vagy inkább rombolásuk kimaradt, a Kossuth tér pl.
Desischado
Már régen kint kellene lenni mindenkinek! De az a baj, hogy az emberek javarésze közömbös!
gulyasgyula
@Desischado: !!
Szerintem meg főleg az idősebb korosztály rájött hogy a pátoknak addig kelünk míg megnyerik a választást ..Az ellenzékbe okos politikus hatalomra kerülve minden ígéretét elfelejti ..Az eddig hatalmon lévőnek szó nélkül kifizetik a nagy végkielégítéseket mert majd ők is ugyan úgy elvárják a lejár az idejük ..A zsíros állásokba berakják a rokonságot és folyatódik amit az elődeik is csináltak ..Az előző kormányra hivatkozva jönnek az új adók ..26-éve ugyan az történik előre borítékolni merem ..
Bringás
Lesz még ebből a ballibsiknek baja! Ha a kormány igényesen felújítja a Ligetet, ezek úgy pofára fognak esni, hogy csak na!
Akkor a Fidesz az összes zendülőt ismét előveszi és azok szénné égnek szégyenükben!
Törölt felhasználó
Szeintem nincs tovább... Népharag..., várhatunk kamú választásra, értelmiségi vitaműsorokra, amin el van mondva mennyire helytelen a fidesz... Blablabla. Az ilyen szar retek csak abból ért ha el van kuldva a retkes k..a
Törölt felhasználó
@Bringás: Nem érted mi, hogy nem azzal van a baj hogy a beton basz szép-e vagy nem.. Biztos vagyok benne, hogy jól fog kinézni, de ezt miért a ligetbe kell. Gyorsan irj mailt Habonynak, hogy erre mit válaszolj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.