Orbán Viktor szombat délelőtt tíz órakor mondott beszédet a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján. Az előadásból természetesen most sem maradhatott ki a terrorizmus, a menekültválság, és a kettő újbóli összemosása a tegnapi müncheni lövöldözés kapcsán. A kormányfő elmondása szerint soha nem volt olyan tanácstalan, mint tegnap este, amikor azt tervezgette, hogy miről fog beszélni a bálványosi szabadegyetem zárónapján, miután péntek este lövöldöztek Münchenben. "Félelem, Brexit, terror, migráció" - ezeket sorolta fel a miniszterelnök, amikor arról beszélt, mi folyik Európában. A miniszterelnök szerint Tőkés Lászlót kellett volna felhívnia tegnap éjszaka nagy tanácstalanságában, mert ő megadta a mondatot: "ne féljetek, harcoljatok".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
A tökös tőkés? Na féljünk harcoljunk? Ki ellen ? Sztem nem a migránsok ellen kellene felvenni a harcot, hanem ellened , és kisembered ellen!
Szókrakész
""ne féljetek, harcoljatok".


Mondja ezt egy lelkész, pap, vagy akárki?!?!?!

Mit lázít?!?!?!
Egy újabb keresztes hadjáratot akar?!?!?!
Nil
Fegyverrel nem lehet békét teremteni csak kiirtani egymást
Északi
Mindig tanácstalan...ezért hallgat a debil tanácsadóira :d

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.