Az MSZP szerint Orbán Viktor vélhetően összekeverte a magyar fiatalságot saját vejével, amikor Tusnádfürdőn azt mondta:"ha egy közép-európai fiatal rendesen dolgozik, ha tiszteli a hagyományokat és a szüleit, akkor ma jobban fog élni, mint a szülei. "Az ellenzéki párt arra emlékeztet, hogy a magyar fiatalság nem egyenlő Orbán rokonságával, ma egy magyar pályakezdő jószerivel csak akkor boldogul, ha rokona fideszes politikusnak, vagy kiballag a Keleti pályaudvarra, felszáll a vonatra, néhány határral később leszáll és dolgozni kezd. "A magyar fiatalok legnagyobb ellensége ma Orbán Viktor, aki épp azt vette el tőlük, amiről Tusnádfürdőn azt hazudta, hogy van: a jobb élet lehetőségét. Orbán Viktor miatt menekülnek százezrével a magyar fiatalok külföldre. "A szocialisták szerint Orbán Viktor ezt nem bánja, ki akarja vezetni Magyarországot Európából, aminek egyik elemeként szándékosan elüldözi tanult, nyelveket beszélő ellenzékét, majd szinte lehetetlenné teszi, hogy külföldről szavazzanak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Fog még a csúti sunyi hibbant fejvesztve menekülni, mint a Kárpátok Géniusza...
colibri
@Csodálkozó: Már mióta csak erre várok!
Csodálkozó
@colibri: Hóna alatt a kasszával, teleszart gatyában, reszketve...
De szép is lesz!
Tódor
A vej minimum egy pók. Ahány lábon áll... Magánvélemény: szerintem egy ház nélküli csiga. Mert ha éti csiga lenne, megkérném nézzen bele a konnektorba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.