Orbán Viktor szombati tusnádfürdői coming out-ja után gyorsan frissült a Donald Trump hivatalos és nem hivatalos támogatóit soroló lista a Wikipedia oldalán. A magyar miniszterelnök az első a világ vezetői közül, aki beállt a republikánus elnökjelölt mögé. A nemzetközi figurákat böngészve szembetűnő, hogy kormányon lévő politikusok vagy kormánypárti politikusok közül eddig összesen hárman álltak csak ki nyíltan Trump mellett. Iain Duncan Smith, a frissen bukott David Cameron és a brit konzervatívok márciusban távozott szociális ügyi államtitkára, a szerb radikálisokat vezető Vojislav Seselj, Szerbia miniszterelnök-helyettese, és Subramanian Swamy, az indiai felsőház tagja. Ellenzéki politikusok között ott van Nigel Farage, a brit UKIP vezetője, aki nemrég Cameronnal karöltve kivezette országát az Európai Unióból, Jean-Marie Le Pen, a francia jobbszél, a Front Nacional vezetője és Geert Wilders, a holland szélsőjobboldali Szabadságpárt ikonikus alakja is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
.na ezt nem is tudtam, hogy Trump is ott volt Tusnádon...
Csodálkozó
Trump lesz az első, aki rémülten fog tiltakozni orbánc ellen.
Akit doktorbánc viktorbánc még eddig támogatott, hamar megbukott v meghalt.
Jozefina
A szerencsétlen így próbál bejutni egyszer végre a fehér házba!!! Elvetélt ötlet!!
nezelodo
Na ez a fazon se tudja ki az a lelkes híve, aki ahol megfordult, bukás vagy halál járt a nyomában a politikustársai között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.