Európa a huszonnegyedik órában van, a terror megfékezésének feltétele az illegális bevándorlás megállítása - írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleményében. Hangsúlyozta: ki kell mondani, hogy Európa a huszonnegyedik órában van. A legutóbbi, vasárnapi németországi késes támadás és robbantásos merénylet után az európai emberek mindössze egy napot élhettek terrortámadás nélkül, és ma már újra családok gyászolnak vagy aggódnak szerettük kórházi ágya mellett - mutatott rá. A tárcavezető kiemelte: minden felelős politikusnak fel kell tennie a kérdést, hogy együtt akarunk-e élni a félelemmel, a terrorral. Szijjártó Péter szavai szerint a kormány megadta a választ: a magyar kormányt a magyar emberek választották, a magyarok biztonságáért felelős, és ez határozza meg minden döntését.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szájjártató neked tényleg nagy tehetséged van, hogy pofátlan baromságokat zagyválj össze!
vadnarancs
Remélem már te is, te tarajos köcsög!
Tódor
Mindeszt állva mondja. Leülni nem tud. Azért sajnálom hogy nem tud egy férfiasat fingani. Prrr helyett neki csak hhaahh jön. Nem úgy a szájából! Azzal kompenzál.
papa.49
Mi van terhes az Európa, szargyártó megint rossz papírt vettel elő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.