Filmes élménypark és múzeum, ahonnan hiányoznak az élmények és minden kiállított tárgy kamu? Digitális kiállítás, ahol minden analóg? Igen, igen és igen! Vicces és tanulságos kirándulást tettünk Ózra, amiről a kormány azt képzelte, hogy olyan messze van Budapesttől és olyan rossz a híre, hogy senki soha nem fogja ellenőrizni, mit műveltek ott az EU pénzével. Minden azzal kezdődött, hogy 2014. február 27.-én Orbán Viktor miniszterelnöki karrierjének talán legmeglepőbb húzásával állt elő Ózdon: a régi acélművek területén tartott sajtóeseményén azt jelentette be, hogy itt fog megépülni 2,5 milliárd forintból a Mindent Magába Szippantó Nagy Nemzeti Digitális Archívum, aminek sajnos nem ez, hanem az lett volna a neve, hogy Nemzeti Kulturális Dokumentációs Logisztikai Központ. Orbán azt mondta például, hogy a leendő digitális központ innen fogja kiszolgálni az egész országot, ami remek lesz, mert jelenleg 160 különböző közintézményben ezer diplomás dolgozik a kulturális értékek...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@papa.49: Nem a te hozzászólásodra gondolok, de mikor egyesek szinte felháborodva követelik hogy Brüsszel lépjen közbe, olyankor kicsit felmegy a pumpa bennem. Nem látják a csapda helyzetet. Ha Brüsszel beavatkozik, akkor az fegyver lesz Orbán kezében. Nekünk meg fel kellene ébredni, hogy a fotelből nem lehet kormányt váltani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@human: @papa.49: Azert Brusszel ha nagyon akar akkor a kormere tud nezni a csuti zsirdosznonak (lasd. felcsuti kisvasut esete, jelenleg tart a vizsgalat, es elkepzelheto hogy a magyar emberek fizethetik vissza Brusszelnek az adojukbol a vasut arat. Vagy a legujabb eset rogan szomszedja miatt 350 millio eurot fizethetunk vissza Brusszelnek)
A baj az hogy ha borul is a bili, akkor az ostor vege nem orbanon csattan hanem rajtunk. Ezert nem ertem en sem a hallgato 30%-ot, ezt miert nem latjak. A fideSSes birkakat mint bringas, vagy szokszrakesz, megertem. Ok penzt kapnak hogy ronstak a levegot. Na de van 3 millio magyar aki ezt nem latja?
En mar evek uta kulfoldon elek, de teljesen tisztaban vagyok vele mi megy otthon, es a magam modjan probalok tenni ellene. Na de aki otthon el es nap mint nap sziv az egeszsegugy az iskola, Uber stb stb. Azok ezt hogy nem latjak es emelik fel a hangjukat?
Nos ez a rejtely szamomra.
human
@Yoda69: Hazudnék, ha azt mondanám nem értem miért ennyire passzívak.
Yoda69
@human: Akkor ezek szerint te erted miert ennyire passzivak? Miert?
human
@Yoda69: Nem látok a fejükbe, de talán ez jellemző rájuk: Szavazott az mszp-re, de nem azt kapta amit várt. Szavazott az mdf-re, de nem azt kapta amit várt. Szavazott a fideszre, de nem azt kapta amit várt. Már nem szavaz senkire, mert már nem vár semmit. Feladta. Neki már mindegy, hogy ki szedi be az adót és ki lopja azt el. Próbál boldogulni magától
Yoda69
@human: Igen, eleg eletszerunek tunik. Akkor viszont itt nem lesz valtozas egyhamar, mert nelkuluk a fideSS siman nyer megint.
quadrocopter
Na, így kell hülyére venni a várható választási fizuemeléssel dajkált "panleprolikat" és a birkaszaros juhnyájat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.