Hamarosan bulvárnapilappal gazdagodik a fideszes sajtóbirodalom. A nyomtatott Ripostot a hazai bulvármédia megteremtője adja majd ki. Az előjelekből ítélve a gazdasági és politikai szereplők magánéletét sem fogják tiszteletben tartani – írja a NOL.hu.

Még az ősszel a piacra dobhatják az Ómolnár Miklós szerkesztette Ripost.hu nyomtatott változatát, amelyet a két napi bulvárújság, a Blikk és a Bors vetélytársának szánnak – értesült több forrásból a Népszabadság.

Ómolnár újságírókat csábított át a Blikktől, s a Bors munkatársainak is tett ajánlatot. Több hirdetőt is megkerestek, információink szerint az állami szférában is azzal kalkulálnak, hogy még az idén reklámfelületet kell vásárolniuk az újságban.

Bár a Ripost Média Szolgáltató és Kommunikációs Kft.-nek nincs kimutatható kapcsolata a kormánypárti média felépítésén dolgozó Habony Árpád és Andrew G. Vajna producer-kormánybiztos cégeivel, nyílt titok, hogy Ómolnár mindkettőjükkel jó kapcsolatot ápol. A portál szorosan együttműködik a TV2 híradójával és a Habony tulajdonában lévő napi- és hetilappal, a Lokállal, valamint a 888.hu-val. A Ripost tolta a revolverező anyagokat is Spéderről, illetve Volnerről.

A Ripost.hu ezzel egy olyan területre tévedt, amelyet a hazai média eddig tiszteletben tartott: a gazdasági és politikai szereplők magánéletében vájkál.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@szmeagol: @Horizont: jó, de a keresztényt nem hagyhatjuk ki, mert attól lesz szexis.
Tódor
Valószínűleg csak képek lesznek benne. Hogy a szavazóbázis is megértse, hisz nekik készül.
mekkelek
"gazdasági és politikai szereplők magánéletét sem fogják tiszteletben tartani"

Mármint a még létezô ellenzéki gazdasági és politikai szereplôk magánéletét...
Csizmás Kond
" A Ripost.hu ezzel egy olyan területre tévedt, amelyet a hazai média eddig tiszteletben tartott2
...vazzzee...mindjárt sírva fakadok...
koszpeko
@Csizmás Kond: Már is fizethetsz elő.
A te kedvenc honlapod.
Törölt felhasználó
Ha lenne gy kis eszök(de nincs), akkor nem a 23. ugyanolyan szart csinálnák meg. Attól, hogy van 40 ugyanolyan csap, ahonnan ugyanaz a szar folyik még senki véleménye nem fog változni.
Más arculattal más enyhén manipulatív szennyel sokkal szélesebb körben tudnának hazudozni. Persze nem akarom Habony polihisztor fajtárs szakmai hozzáállását megkérdőjelezni, hiszen ő egy zseni..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.