Nem találta a kulcsait, ezért embertelen módon elverte gyermekeit egy debreceni édesanya – állítja az édesapa, aki közösségi oldalán osztotta meg az egyik helybenhagyott kisfiúról készült fotókat.

A Blikk azt írja, a kisebbiket olyan súlyosan megütötte, hogy arca véraláfutásokkal és sebekkel lett tele. Mindezt állítólag azért, mert nem találta a kulcscsomóját, és azt hitte, a gyerekek tréfálkoznak vele, esetleg eldugták a kulcsokat.

Kegyetlenül összeverte gyermekeit egy debreceni anya

Sajnos nem ez az első eset, hogy a volt feleségem képtelen uralkodni magán. A védtelen gyerekek azonban mit sem tehetnek erről. Ezért is ijedtem meg annyira, amikor szóltak, hogy mi történt. Azonnal a kórházba, majd a rendőrségre rohantunk

– magyarázta zaklatottan a férfi.

Az édesanya egyébként augusztus végéig egészen biztosan nem láthatja a bántalmazott kicsiket. Zoltán viszont ennél többet akar, és reméli, hogy a gyerekeket végül nála helyezik el.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen elfogták és előállították B.-né L. Zsuzsát. A nyomozók a nőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az eset kapcsán a rendőrség kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetése miatt is eljárást indított

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Bringás: Te teljesen hülye! Hogy jön ide a liberálisság? Tw tényleg nem vagy ember, egy barom vagy!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Tódor: @Kutyuska: @Rózsika Hatházi: @Desischado: @koszpeko: @ziziplanet: Mondom én nektek, tartsunk egy propi találkozót! Tudom, annyira szeretnétek már találkozni velem, most itt az alkalom! A személyes kontaktus varázsa más, mint ez a személytelen komment áradat!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Akkor, te miért személytelenül vagy jelen, miért álnév alatt alázol meg olyanokat, akik veled nem egy követ fújnak?
koszpeko
@Bringás: Figyelj tetű!
Én oda megyek egyedül is.
Te vagy olyan bátor?
Vagy bebújsz a patkány lyukba?
koszpeko
@Desischado: @Rózsika Hatházi: Rendben ha lesz konkrét időpont és hely,itt lesz kiposztolva.
Így rendben? :)
mariaberta
Csak tudnám, miért nevezik az ilyen dögöt édesanyának?
Desischado
@koszpeko: Megbeszéltük!

@Bringás: Én nem bújok el, az biztos! Ha megszervezhető, akkor én benne vagyok! Mit vigyek? Lapát, kés, fejsze? Nyugi, ez csak vicc volt. Én nem bántalmaznék senkit. Remélem, a sors mindenkinek kiméri, amit megérdemel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.