Szőcs Géza több ponton is keményen kritizálta a kormányt, amelynek vezetőjét főállásban tanácsokkal látja el. A Válasz.hu cikke alapján az Index összeszedte a legfontosabb állításait.

A Liget Projektről azt mondta Szőcs,

a választókat a fák kivágása könnyen eltávolíthatja a kormánytól. Maradjunk ennyiben. Ha azok a fák olyan betegek, nem lett volna szabad olyan látszatba keveredni, mint ami kialakult.

A milánói világkiállításról:

Miközben az ellenséges hangulatkeltés a legmagasabb fordulatszámon pörgött, a kormányközeli média mélyen hallgatott. A közszolgálati televízió hosszú ideig szabotálta expós anyagainkat.

És itt elszabadul a pokol:

A magyar aljasságról: "A magyar aljasság nem ismer mélységbeli határokat."

A médiapolitikáról: "Jelen pillanatban – a kormány szemszögéből nézve – legkudarcosabbnak a médiapolitikáját látom. A médiatörvény időzítésétől és annak kommunikációjától kezdve az általam azonnal és nyilvánosan ellenzett netadón keresztül (mely eset persze bizonyítja, hogy képesek vagyunk az önkorrekcióra is) egészen addig, hogy a kormány elveszített hozzá mindig lojális, nagyon fontos lapokat és újságírókat…"

A közmédiáról: "A közszolgálati televízió leépülése szívszorító történet."

A kereskedelmi tévékről: "mindenhol a népbutítás és lélekmérgezés melegágyai."

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Gejza-te is tolhatod a taligát,mint a Lajos,de már üresen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Legyünk tárgyilagosak, megértők és fogadjuk kellő önmérséklettel az önkritikát és a kritikát. Soha nem késő rájönni, hogy csőbe húztak, fel- és kihasználtak, majd amikor felismertem a megbízóimat és kritikát fogalmaztam meg, egyszerűen kirúgtak.
Szerencsére van még toll és papír, azaz számítógép , tud írni Szőcs Géza úr, hát írjon, ha már kinyílt a szeme, nyissa ki honfitársai szemét is!! Az elfogadás egyetlen útja a becsület helyreállítása, a tisztesség és a visszanyert önbizalom talaján megírt nemes és tiszta gondolatok. Erdély tisztasága, a havasok frissessége, a templomok harangjainak zengése, a patakok csörgedezésének hangja adjon ehhez erőt!
világlátó
Majd elfelejtettem. " A magyar aljasság nem ismer mélységbeli határokat. " Kérem ne felejtse el kikről, a történelmi Magyarország mely rétegéről, koronként mely magyar uralkodó osztályokról vonta le ezeket a súlyos szavakat. Bánffy Dénes valahogy úgy fogalmazott becstelen elfogatása és bűnös kivégzése előtt néhány hónappal, hogy a magyari urak elvesztették Magyarországot, most Erdélyt is el akarják veszejteni?! A magyar társadalom széles néprétegei, ha talán lealjasultak volna, azt mindenkori világi és egyházi urainak köszönhetik. Kérjük tehát pontosan fogalmazni, amíg a magyar nép adójából tetszik kenyeret venni.Tisztelettel.
Mangu
@cs.n.: Nem mások magyarázzák, hanem te magad, kell hogy megértsd a dolgokat. Fejlődnöd kell, gyenge a szövegértelmezésed, vagy én nem tudok a szintednek megfelelően fogalmazni, pedig tudom, hogy aki emelni akar, annak tudni kell lehajolni. Túl mélyen lennél? :)
világlátó
@Pöpec: @F_Viktor: Egykor azt a nézetet vallották többen, hogy ha az országot súlyos baj fenyegeti, képes ez a nép félretenni ellentéteit és erős összefogásra képes. Úgy látszik csak az " öröm " mint traumát okozó tényező az engedélyezett, összefogásra hajlamosító tömeghatás. Lássd a foci EB. Az egész országot kicsit és nagyot, fiatalt és öreget lelkes aktivitásra buzdított ez az esemény. Miért? Mert a cél egyszerű, érthető, világos volt. Ha az ország bajait szelektálni, súlyozni tudnánk, ha a legsúlyosabb problémánk megoldását meg tudnánk pontosan fogalmazni, ha ezt tervekké, feladatokká tudnánk formálni, jó értelembe vett " mozgalmi " PR.-al keretekbe tudnánk foglalni, talán az össznépi akarat szerezhetne ezáltal néhány tapasztalatot és a nemzeti gondok egyenkénti feloldása feladatai közepette csökkenhetne a szétszakított társadalmi rétegek közötti gyűlöletteljes állapot. Ha ez gyermeteg fantazmagória - lehet. De keresni kell a kiutat a kormányaink által nekünk ásott gödörből, hogy aztán farba rugdosva őket végre rendes országot építhessünk magunknak.
Aki naivitással, gyermetegséggel vádol, csak azt tudom erre mondani, hogy a mi kis 9 milliós országunk éppen úgy működik mint egy három generációs család. A családfő nem a mindenható és a mindentudó atyaisten. A család működése is a szereteten, a megfontoltságon, a család belső demokráciáján, az előbbrejutás minden családtag egyedi és közös igyekezetén, tenniakarásán alapul. Az országban ez most nagyon nincs így.
Szőcs Géza ha velünk akar élni ebben az országban, akkor itt a feladat, mint okos , művelt ember és családtag, tegye a dolgát és mutasson utat, merre van a kijárat a fény felé.
kukac50
Tanácsokat ad, néha téveszt akkor igazat is mond.
Fradigege
Magad nevében beszélj! És fogyjál le! Túl jól tartanak, te disznó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.