Nem kell sokáig várni, a CÖF is beszáll a népszavazás kampányába. A Magyar Idők készített interjút Csizmadia Lászlóval, a szervezet elnökével.

Nagyon megszorongatta a napilap a Civil Összefogás Fórum elnökét az olyan kérdéssel, mint pl. a – Soros György miért érdekelt az illegális migráció támogatásában? A válasz az eddigi kormánypropagandának megfelelő volt:

Ez a pénzember a migrációs válság mélyítése révén a gazdasági befolyását és az abból fakadó hatalmát akarja növelni.

Csizmadia elmondta, többek közt, hogy

Szeptembertől indítjuk a saját kampányunkat, amely több elemből áll majd össze. Ennek keretében folytatjuk a klubhálózatunkon keresztül, illetve meghívásoknak is eleget téve országszerte azt az előadássorozatunkat, amelyet a kvóta ellen tiltakozva már júliusban elkezdtünk. Magyarországon kívül a hét, határon túli magyar régióra is kiterjed majd az országjárásunk.

Az is kiderült, hogy ha

radikálisan megváltozna a helyzet, azaz sokkal több és agresszívan megnyilvánuló migráns jelenne meg, megszervezik a Békemenetet.

A határ mellé...

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na a Civilnek Öltözött Fideszesek megint nem vették be a gyógyszert. Miből fizetik majd a "saját kampányukat"? Még a múltkori szálmillióval sem tudtak elszámolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@desert: ma, 15:03
Mit keresnek? Nagyon sokat, pályázaton nyerik!-:)))
Ők viszik ki a szavazólapokat, ott kitöltik és beviszik a konzulátusra, ahonnan majd időben hazaérkezik!!!
mekkelek
A cöf és a kerítésre aggatott disznófejek megoldják a menekült válságot, utána szíriába és irakba mennek az ISIS-t elintézni...
desert
@bencemacska: Őket ismerve eleve kitöltve viszik ki... Viszont így még él a remény hogy visszafele migráncsnak nézik és nem engedik be őket fakabáték :)
bencemacska
@desert: Ha a fakabáték nem lennének kézivezérelve, meg is tennék...-:))))
desert
@mekkelek: Istenem, képzeld csak el, ez egy olyan szitu, amiből csak jól jöhetünk ki. Mert ha az felszámolják az ISIS-t, akkor az szolgálat az emberiségnek, ha viszont a kecskekergetők beletekerik őket a betonba, az meg kis hazánknak lesz felbecsülhetetlen érték. Csak arra kell vigyázni, nehogy egy is itthon maradjon belőlük.
evacica
Ahogy nézem ezt a három országszomorító képét,már megint elment a kedvem az élettől! Ilyen söpredék hülyíti honfitársaimat a köz pénzen! Szégyen ez az országra, na ezek is a nemzet csótányai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.