Nem kell sokáig várni, a CÖF is beszáll a népszavazás kampányába. A Magyar Idők készített interjút Csizmadia Lászlóval, a szervezet elnökével.

Nagyon megszorongatta a napilap a Civil Összefogás Fórum elnökét az olyan kérdéssel, mint pl. a – Soros György miért érdekelt az illegális migráció támogatásában? A válasz az eddigi kormánypropagandának megfelelő volt:

Ez a pénzember a migrációs válság mélyítése révén a gazdasági befolyását és az abból fakadó hatalmát akarja növelni.

Csizmadia elmondta, többek közt, hogy

Szeptembertől indítjuk a saját kampányunkat, amely több elemből áll majd össze. Ennek keretében folytatjuk a klubhálózatunkon keresztül, illetve meghívásoknak is eleget téve országszerte azt az előadássorozatunkat, amelyet a kvóta ellen tiltakozva már júliusban elkezdtünk. Magyarországon kívül a hét, határon túli magyar régióra is kiterjed majd az országjárásunk.

Az is kiderült, hogy ha

radikálisan megváltozna a helyzet, azaz sokkal több és agresszívan megnyilvánuló migráns jelenne meg, megszervezik a Békemenetet.

A határ mellé...

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na a Civilnek Öltözött Fideszesek megint nem vették be a gyógyszert. Miből fizetik majd a "saját kampányukat"? Még a múltkori szálmillióval sem tudtak elszámolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Na a Civilnek Öltözött Fideszesek megint nem vették be a gyógyszert. Miből fizetik majd a "saját kampányukat"? Még a múltkori szálmillióval sem tudtak elszámolni.
Aki Én
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy aki eddig nem lett fideszes, vagy aki eddig úgy gondolta nem megy el szavazni, okt. 2-án, az a cöfögők felhívására megváltozik.
Nekem annyira fura, hogy felnőtt emberek ennyire nincsenek tisztában magukkal.

Mikor meghalsz az neked nem fáj, nem tudsz róla, talán boldog is vagy.
A környezeted érez fájdalmat, szenved tőle...
Na a hülyeség pont ilyen...
dr. prédikátor
te szerencsétlen gyengeagyú! A bandáddal inkább menj el idénymunkásnak , almát meg paprikát szedni!!!Valami hasznosat is csináljatok!!!
Rózsika Hatházi
És a cöf-cöf láttán, a migránsok visszafordulnak? Ezek sem tudják jódógukban mit csináljanak.
bra048
Szerintem nem kell békemenet, mert "kormányviktor" éppen most határozott újabb határzár építéséről, mely valszeg gumiból készül, s arról a szerb-horvát határig pattannak majd
vissza a "migráncs"-nak nevezett embernek születettek.
justhpeter
Amilyen tré a magyar egészségügyi ellátás, ezek a cöffögők soha nem fognak meggyógyulni. Már igazán indíthatnák a brkamenetüket Brüsszelbe, addig sem itthon terjesztenék az ostobaságukat.
sziha
Bekemenet szeruen beallnak onkentes hatarvedonek? Mert azt megneznem.
szaboria1
Mi van Cöfösök még nem kaptatok lóvét?
perfekt
Nem láttam még ólajtót esni-de olyat fogtok!
Mobil123
Basszus azt hittem ők lesznek a déli kerítés. :-D
papa.49
Most akkor aztán annyi lesz nekünk, ha a cöfffögők megindulnak, ja igen hátra a kert irányában ott van a budi a gyülekező helyük)))))))))))))
desert
Én ezen mér csak röhögni tudok... Elképzelem, amint a Bencsik, meg a többi petyhüdt-farkú vén trotty élőláncot alkot a szerb határnál (a migráncsok maguk alá fosnak a röhögéstől). Az meg totális képzavar, hogy: "Magyarországon kívül a hét, határon túli magyar régióra is kiterjed majd az országjárásunk." Na most ezt valaki fejtse már meg nekem... Ha a határainkat akarják megvédeni, akkor mi a lótúrót keresnek a határon túl... Há öreg... há nooooooormális?
bencemacska
@dr. prédikátor: ma, 10:56
Te meg mered enni azt a paradicsomot, amit ők szednek???-:)))
bencemacska
@desert: ma, 15:03
Mit keresnek? Nagyon sokat, pályázaton nyerik!-:)))
Ők viszik ki a szavazólapokat, ott kitöltik és beviszik a konzulátusra, ahonnan majd időben hazaérkezik!!!
mekkelek
A cöf és a kerítésre aggatott disznófejek megoldják a menekült válságot, utána szíriába és irakba mennek az ISIS-t elintézni...
desert
@bencemacska: Őket ismerve eleve kitöltve viszik ki... Viszont így még él a remény hogy visszafele migráncsnak nézik és nem engedik be őket fakabáték :)
bencemacska
@desert: Ha a fakabáték nem lennének kézivezérelve, meg is tennék...-:))))
desert
@mekkelek: Istenem, képzeld csak el, ez egy olyan szitu, amiből csak jól jöhetünk ki. Mert ha az felszámolják az ISIS-t, akkor az szolgálat az emberiségnek, ha viszont a kecskekergetők beletekerik őket a betonba, az meg kis hazánknak lesz felbecsülhetetlen érték. Csak arra kell vigyázni, nehogy egy is itthon maradjon belőlük.
evacica
Ahogy nézem ezt a három országszomorító képét,már megint elment a kedvem az élettől! Ilyen söpredék hülyíti honfitársaimat a köz pénzen! Szégyen ez az országra, na ezek is a nemzet csótányai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.