Házi őrizetbe helyezte Budaházy Györgyöt és hat társát a Fővárosi Törvényszék kedden délután, azt követően, hogy kihirdette elsőfokú, nem jogerős ítéletét.

Az ügyész az összesen 17 vádlott közül a 15 terrorcselekmény miatt első fokon, nem jogerősen 13, illetve 5 év közötti fegyházra ítélt vádlott esetében előzetes letartóztatást indítványozott.

A bíró szóbeli indoklása szerint azonban, csupán 10 személynél indokolt kényszerintézkedés. Budaházy Györgyöt és hat másik vádlottat, aki 10 év körüli fegyházat kapott, házi őrizetbe helyezte a törvényszék, további három – hét év körüli fegyházra ítélt – vádlottat pedig, lakhelyelhagyási tilalom alá.

A többi vádlott szabadlábon távozhatott az ítélethirdetésről.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Ezt a gusztustalan mocskot miért nem vitték azonnal börtönbe! még dédelgetik egy kicsit! ma Magyarországon lehet lopni csalni robbantgatni,büntetlenül!
lampa laz
Akkor most 13 évig otthon lesz? Az asszony örül majd neki biztos, mert eddig alig volt otthon. A szomszédok viszont aligha, főleg, ha naponta többször elénekli a székelyhimnusz morvaival.
eugen4402
Ami tegnap lejátszódott a tárgyalóteremben, az egy EU-s országban elképzelhetetlen..! Nincsenek teremőrök? A Morvai bennmaradhat? Amikor a rendőrök kizavarták azt a csürhét, miért nem állították elő őket a tárgyalás megzavarásáért? Utána Morvai telefröcsögi a tévécsatornákat a siralmas ostobaságaival? Azonnal felmenteném minden beosztásából, és elrendelném igazságügyi elmeorvosi kivizsgálását...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.