A népszavazási kampányban úgy látszik, hogy a baloldali pártok inkább szétforgácsolódnak ahelyett, hogy egységes álláspontot alakítanának ki – mondta Deák Dániel  az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában. A 24 éves srác a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet "elemzőjeként" szólalt meg a műsorban.

Deák Dániel szerint az MSZP korábbi álláspontja megváltozott a (nem létező) "kényszerbetelepítés" ügyében, és emiatt a párt elnöke, Molnár Gyula hitelességi válságba keveredhet – magyarázta az ifjú "szakértő".

Egy 24 éves "szakértő" zseni azon élvezkedik a "köztévében", hogy szétforgácsolódik a baloldal

Az Együtt és a PM kampánya szerinte kevésbé fogja megszólítani a választópolgárokat, és inkább ezen pártok komolytalanságát, kormányzóképtelenségét mutatja – szidta az ellenzéket.

Az "elemző" úgy vélte, most lehetne a baloldalnak esélye arra, hogy egységes álláspontot alakítsanak ki, azonban ezen pártok plakátjai nem fogják megszólítani az embereket, ami Deák Dániel szerint egy elszalasztott lehetőség a baloldal részéről.

Egyébként ő volt az a zseni is, aki márciusban azzal állt elő, hogy szerinte Pukli István a kormány menekültpolitikáját akarja megváltoztatni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nekem tünik csak ilyen kislányos,
gusztustalan fejünek ez a pöcs ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vihart Szarok
- Érettségi van?
- ???
- Kop-kop! Vetted???
roch
Ha eddig olyan különleges szerencsében volt részed, hogy nem láttál eddig egész életedben köcsögöt, most láthatsz egyet.
Kicsit unszimpatikus, kicsit 8hülyébb a kelleténél, de miénk, a mi köcsögünk.

Azt értsük már meg végre, hogy vannak emberek, akik nagyon sokat tanulnak, jó a memóriájuk, vagy szorgalmasak, de mégis nagyon hülyék maradnak - van, aki olyan hülye marad amilyen volt, de van, aki még hülyébb lesz.

A cél, a nem mindegy, a különbség!
Például ennek az embernek mi a célja?
Borítéklom, hogy semmi jó.
Innentől kezdve bármit is tett/tesz meg ez az ember, minden hiábavaló.
A rossz célra fordított 'tanulási idő' megy a kukába.
Az ember meg a levesbe.

Van annál hülyébb, mint aki a semmiért tanul sokat?
Ja, ehhez előbb tudni kéne hogy mi a semmi, és mi a valami...
Segítek:
Ami elporlad, ami megszűnik, ami szétesik, ami érvényét veszti, ami darabjaira hullik, aminek még az emléke is elfelejtődik - mintha m,eg sem történt volna -, az a semmi.
Ami megmarad örökké, az a valami.
roch
Köcsögök jönnek, köcsögök mennek, miközben a világ egyre szarabb lesz.
Lehet, hogy a köcsögök - köztük a fehér galléros köcsögök, a KOPASZ köcsögök (nyóc általánossal, nyócig tudnak számolni a nyóc kerületben, mert naponta nyúc tablettát kell bevenni, a marhának kinéző disznónak, hogy, ha hármat nyom 100 kilóba, úgy nézzen ki mint egy kétajtós szekrény, de nem érti meg a parasztja, hogy nem ez a lényeg) , a tunikás köcsögök, a köcsög köcsögök - a hibásak?
Lehet, hogy biztos?
relatív
Találkozni lehet sok okos húszas éveiben lévő lányokkal, fiukkal, de ez az intézet - korban különböző - csak az ilyenektől eltérő egyének gyűjtőhelye, mint az utóbbi időben az MTVA IS !

A jelenlegi regnáló köré tömörült (!) megszólalók feladata - lelkük rajta - a tények bizonyos görbetükrön látható, érzékelhető délibáb terjesztése a haza lelki-, és gazdasági teljes, gátlástalan kifosztása, és ennek érdekében a jog ' demokratikus ' látszatának megteremtése.

Ennek aztán a szellemileg kissé korlátozottak lelkes támogatóivá züllenek, ami a média sok platformján erőt sugározva jelenik meg !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.