A Fidesz-közeli Nézőpont Intézet blogján megjelent cikk szerint a tanárok valójában azt követelik, hogy a kormány változtasson a menekültpolitikáján.

A bizonyos Deák Dániel által írt bejegyzés szerint Pukli Istvánék arra használják fel a pedagógusokat, hogy "kiépítsenek egy újabb bevándorláspárti balliberális ellenzéki mozgalmat". 

"Egyértelművé vált, hogy a szlogenek szintjén a pedagógusokért és a diákokért kiálló csoportoknak sokkal több a követelésük: változtasson a kormány a bevándorlás-politikáján, legyen megengedőbb az illegális bevándorlókkal"

- írta a 23 éves megmondóember a Nézőpont Intézet blogján.

Egy fideszes "elemző" szerint Pukli a kormány menekültpolitikáját akarja megváltoztatni

Ezt a következtetést abból vonta le, hogy Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom egyik vezetője, a migránskérdéshez hasonlította a kormány oktatáspolitikáját. Törley azt mondta, „a migránskérdés is nagyon ebbe beleilleszthető problematika. Tehát hogy valamiféle olyan gőggel és olyan kivagyisággal közelítik meg azokat az embereket, akik ebben az országban élnek, vagy valamilyen módon ide kerülnek, ami elfogadhatatlan a számunkra."

A Nézőpont Intézet elemzője szerint "kibújt a szög a zsákból". "Pukli István szoros kapcsolata a szocialista párttal eddig is ismert volt, ugyanakkor az ellenzéki csoport többi tagját az ismeretlenség homálya fedte. Szerencsére minél többet szerepeltetik magukat, annál jobban megismerhetjük őket és valódi törekvéseiket" – írta.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
:DDDD Esetleg még arra kitérhettél volna, hogy a Gyurcsány eszi a krétát a Soros György pénzéből vett arany fogsorával, azér nincsen az iskolákban mivel írni... Teljesen Fidesz-kommunikáció kompatibils seggfej lehetnél. Így csak seggarc.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem világos a politikai elemző ha egyszerre két egyetemet is látogatott hogyan olvashatta ki a 12 vagy 25 pontos követelésből azt, hogy a tanárok a menekült kérdéssel nem értenek egyet. Ha megnézi a tüntetés felvételeit amikor a tömeg politikai skandálásba kezdett a töntetés szervezői mindig leállították őket, "nem ezért vagyunk itt, ennek nincs itt az ideje" felkiáltással. És a tömeg le is állt..
Feltehetőleg nem a tényeket elemezte, hanem készen kapta az elemzést.
Pestilence
Na, ez hiányzott. Még egy kis nyálas megmondó.
Mondjuk meg is érdemli, aki ad a véleményére.
zöldszem
Ezt elemezd fidesztálib!!
Eurostat GDP: lassan a keleti szomszédaink is leköröznek minket...(propeller.hu/itthon/3201762-eurostat-gdp-magyarorszag-rosszul-all-szlovak-cseh-eredmeny )
Orbán veje és a családja 216 millióért vettek földet egy nap alatt... (propeller.hu/itthon/3201851-orban-veje-csaladja-216-millioert-vettek-foldet-egy )
Ezeket elemezd, és utána írd le, hogy ennyi pénz tisztességes munkával hogyan lehet megkeresni!!!Mondjuk egy tanári fizetésből??
Hmm...majom!
sasi1115
@Eriksson: Tegnap 21.44-re!
Téged nem szagolgatlak, kedves Sunyi Ericsson.
Ha kérhetnék Tőled innen a propellerről legalább egy olyan témát, ahol kritikusan nyilatkozol csodás pártunk országlásáról,leköteleznél. Csak hogy lássam hogy mennyire mérsékelt vagy. Mert hogy eddig ilyet még tőled nem láttam. Addig meg szerintem pofád lapos kettős mérce ügyben...
Tudod, egy házasságban sincs olyan, hogy minden jó, ha ezt mondod vagy hazudsz vagy olyan hülye vagy hogy észre sem veszed, fel sem fogod, ha gond van.
Gyuri Géderről
Ütődött meszes agyú, gőze sincs hogy miről beszél.
kukac50
Lassan vége is lesz a menekült ügynek, akkor Orbán miről fog beszélni?
Mire fog hivatkozni állandóan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.