Mindenképpen távozik a novemberi amerikai elnökválasztás után Budapestről Colleen Bell amerikai nagykövet - írta a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Karácsonyig itt lesz, aztán Jingle Bell(s)...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Elege lett a futsalloszselésfejűmajomból, meg a hazugovicsból meg is lehet érteni a döntését!!!
eugen4402
@papa.49: Nehogy megsértsd most a Szíjast, élete legnagyobb győzelmét aratta az előbb New York-ban az ENSZ-székházban. Beterjesztette a hatpontos javaslat-csomagját a migránskérdés kezelésének tárgyában, és háromszor visszatapsolták a többiek...
lópicigáspár
@eugen4402: Azért tapsolták vissza, mert azt hitték, hogy egy beszélő majom mutatványát látták!
RonaGyuri
az egy dolog, hogy a hvg.hu és a propeller is percekkel előbb adott hírt mint az idézet mno.hu, de sokkal "izgalmasabb", hogy az amcsiknál, még újrázó elnök esetén is divat lecserélni a nagyköveteket! =))
eugen4402
@lópicigáspár: Azt írja az újság, hogy a Barnum Cirkusz horribilis szerződéssel csábította, de egyelőre nem fogadta el. Az újságíró kérdésére szerényen felelte:
- Nézze, engem a teremfoci és a politizálás teljesen kielégít. Ezt értse úgy, hogy boldog vagyok, mert megtaláltam a számításomat... :-)))
lópicigáspár
@eugen4402: Elég ingerszegény életet él szegény, ha csak az a két dolog elégíti ki! Ámbár a politikába sok minden belefér! Pl. dughatja az anyát...!
eugen4402
@lópicigáspár: Ejnye, ejnye...Ilyen csúnya programot még az Iszlám Állam se akar ráerőltetni a magyar keresztény diplomatákra...
Béla333
Jön vissza André Goodfriend?!
Nagy pofára esés lenne!
papa.49
@Béla333: Prüszkölnének a dádék kurvára!!!
papa.49
@eugen4402: Szerintem akarták még egyszer, kétszer látni a ,,zenebohócot,,)))))))))
TASzSz
Karácsonyig itt lesz, aztán Jingle Bell(s)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.