Érkeznek az első őszi talajmenti fagyok – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az éjszaka folyamán hosszabb ideig derült helyeken komolyan lehűl a levegő. Csütörtök hajnalban egyes borsodi, nyírségi fagyzugokban, pénteken pedig az ország más, hidegre hajlamos helyein is előfordulhat gyenge talajmenti fagy.

Csütörtökön napközben országszerte kisüt a nap. A legtöbb napsütés a Nyugat-Dunántúlon várható, az Észak-Alföldön kevesebb.

Számottevő csapadék nem várható, de az északkeleti megyékben egy-egy jelentéktelen zápor lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet felhőzeti viszonyok függvényében plusz 3-10 Celsius-fok között alakul, de a hajnalban derült borsodi, nyírségi fagyzugokban ennél hidegebb is lehet, s talajmenti fagy is előfordulhat. Napközben 18-19 fokig melegszik a levegő.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eugen4402: Pedig ő az egy jó nagy marha))))))))))))))
eugen4402
@papa.49: Biztos, nem macska..? A rohadt életbe, oltárian romlik a látásom... :)))
papa.49
@eugen4402: Biztos nem macska, ez egy herélt bika, egy ÖKÖR)))))))))))))
eugen4402
@papa.49: Üsse kő, Neked elhiszem, hogy ökör... Én is az vagyok, valahol elhagytam azt a francos ókulát, most aztán tapogathatok jobbra-balra. :-)))
papa.49
@eugen4402: Tudod hány szemüveget használok egyszerre általában 5,6 mert csak az olvasáshoz kell, meg a melóhoz, és nekem jó az előre gyártott kínai szar is csak 3 as legyen...
Na a lényeg mindenütt, itt a gépnél a tévé előtt, a műhelyben a garázsban, az éjjeli szekrényen, a kocsiban, a melósruha zsebben, sőt még a kistáskában is van belőle, de még így is van hogy keresni kell hirtelen egyet...
Úgyhogy nyugi megfogod találni...
eugen4402
@papa.49: Biztos, hogy egyet megtalálok én is, mivel tavaly egyszer már jártam így, és hozattam 3 olyan bolti keskeny holmit, és valahova baromi jó helyre eltettem őket. Elfelejtettem, hogy hova...(De már rémlik, hogy a rendeset hol hagytam el, ki kell mennem...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.