A hvg.hu úgy értesült, hogy a Terrorelhárítási Központ egy rajtaütésben elfogta a Teréz körúti robbantással gyanúsítható elkövetőt.

Úgy tudni, az M1-M7-es kivezetőn korábban akciózott a TEK, de a XI. kerületben is látták a Terrorelhárítási Központ egyik páncélosát.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, Nagy Andrea azt mondta a hvg.hu-nak, hogy egyelőre semmilyen tájékoztatást nem adhat az ügyészség az ügyről.

A nyomozó hatóságokhoz közeli források szerint viszont komoly fejlemény várható az ügyben.

Közben az M1 csatorna, a TEK-re hivatkozva szintén megerősítette az információt, miszerint robbantás feltételezett elkövetőjét fogták el.

Mint ismert: a fővárosi Teréz körúton egy üresen álló üzlethelyiség előtt szeptember 24-én éjjel robbant egy bomba, a detonációban két arra járó gyalogos rendőrjárőr megsérült, egyikük életveszélyesen.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Hú de zavaros ez a hír!!!
"Úgy tudni, az M1-M7-es kivezetőn korábban akciózott a TEK, de a XI. kerületben is látták a Terrorelhárítási Központ egyik páncélosát."

Ez a hvg. cikke: "A TEK a hvg.hu-nak ugyanakkor nem erősítette meg a hírt."
Most akkor hogy is van ez??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Főlökött: asszem egy másik cikkhez írtam, hogy az apja ügyvédet keres...

Nos majd most kiderül, ki tartja magát tökös, jólfelkészült, megfélemlíthetetlen, és a hatalom által megvehetetlen ügyvédnek.

Nagyon nem ide tartozik, de jelzés értéke van: a szajoli vonatbalesetet egy helyi fiatalember nyakába varrták..a kirendelt ügyvéd helyét átvette egy önjelölt, csak a reklámért dolgoó ismeretlen ügyvéd... átnézte az addig ismert adatokat, majd bement a MÁV Keletinél lévő főirodájába, és a megfelelő helyen igen nagy tisztelettel és udvariassággal elkérte a balesetet szenvedett vonat(mozdony) forgalmi engedélyét...
...a MÁV-nál sokkot kaptak...ugyanis ilyent még ember nem mert tenni, ennek megfelelően intézték a forgalmi engedélyeket...nem folytatom, de ez volt az első lépés a hírnévhez, és s a fiatalember büntetésének enyhítéséhez...sajnos sok halott volt.

Nos itt kiderül ki a legény a gáton?
Főlökött
@wagabund: Én olvastam az 'apát' aki nyilatkozott. Megjelentek - tippelgettek - ötleteltek, a nyomozók majd szétszedték a házat, de semmit sem találtak.
A 'gyerek' gépe ugrott és vitték. Jó sokáig, hajnali kettőig kutatgattak.

Az elkapott srác nem együttműködő, már leírták. Most kiderült a bíróságon sem az, tehát nem tudom mit vártak, ott feltáró jellegű - részletes vallomást tesz ? Nem tette, nem véletlenül, ha előtte sem tette.
hvg.hu/itthon/20161021_a_birosagon_is_nema_maradt_a_terez_koruti_robbanto

Ezután mi jön ? Gatyesz felkötve a nyomozóhatóság részéről, hogy alátámasszák az 'okosok' állításait. Ha nem jön össze, akkor jön a megszüntetés és a kártérítés, illetve a blama egy erődemonstrációs felvonulásért és egy felmentett zaklatásáért - személyi szabadságában korlátozásáért. Nincs a nyomozó hatóság irigylésre méltó helyzetben...
wagabund
@Főlökött: @Főlökött: a pasi nem totálhülye, mert tudja, hogy a legjobb nem megszólalni...illetve bűnözői szempontból feltáró jellegű vallomást tenni...

kérdés meddig bírja? mert ha ártatlan lenne, legalább szidná az egész kompániát...így, hogy hallgat, nem tudni igazából mi is a helyzet.

(csak magamban motyogom...egy jó moszad ügynök megszólaltaná...de a kgb, fbi szintén...és még néhány)
Főlökött
@wagabund: A KáGé-nak már Bé-fellegzett :)

Most olvastam, se állása, se bevétele nem volt. Most kap ellátást, szállást, van fűtés - víz, villany. Szerintem kibírja. Majd meglátjuk, mi lesz a vége, kíváncsi vagyok.

Egy biztos, ha kiderül, hogy mégsem Ő volt, nagy blama lesz, az Ügyészségnek, TEK-nek, az egész felállított nyomozó-csoportnak. A jövő zenéje...
wagabund
@Főlökött: Köszönöm! Nagy élmény ez az írás!...sajnos, amiről ír, az tény.

Tud a faszi írni, azt meg kell hagyni! Nem akarom jobban dícsérni, mert...mert nem...

:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.